udsalg: 55%
Yderdør – en vigtig del af din bolig image

Yderdør – en vigtig del af din bolig

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hvorfor skal du overveje en ny yderdør?

Det skal du, fordi den er en af de vigtigste elementer i din bolig. Det er den første dør, dine gæster møder, og derfor er en ny udvendig dør en god anledning til at give dem et godt indtryk af resten af dit hjem. Det er også rart selv at komme hjem til en flot dør, der gør sig til som prikken over i’et på dit hus.

Derudover kan du hos Klar få en billig yderdør, men i god kvalitet, og du får mulighed for at sætte dit eget, personlige præg på en udvendig dør.

Måske har din bolig lige fået nye vinduer? I så fald er det også en god idé at opfriske hoveddøren, så den passer til dem – eller i det mindste ikke ser alt for slidt ud i forhold til. Når du først har investeret i en udvendig dør, du er tilfreds med, er vi ret sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Sort dobbelt facadedør tæt

Et hav af udvendige døre

Udformningen og designet på yderdøre kan være en hel kunstart i sig selv. Der er et hav af forskellige døre i Danmark og resten af verden, som du sandsynligvis aldrig kommer til at se. Måske har du lagt mærke til mangfoldigheden, hvis du har været ude at rejse?

Udvendige døre kan være noget så forskellige, afhængigt af den tidsperiode, de er fra, hvilken verdensdel de befinder sig i, hvilken type bygning der er tale om, og hvilken arkitekt der har tegnet dem – og ikke mindst de materialer, man har produceret den i.

Selvom verdens udvendige døre er indbegrebet af diversitet, har de dog en ting til fælles: At deres funktion er at være bygningens vigtigste ind- og udgang – hovedindgangen, om man vil. Hoveddøren er her, man starter med at byde folk velkommen (eller forsøger at holde dem ude).

Hvis du designer din egen dør hos Klar, kan du sætte dit eget, personlige præg på den, trin for trin. Vi kan tilbyde billige yderdøre, hvor kvaliteten er i orden, og vi gør det nemt for dig at begynde projektet. Du kan vælge materialer, farver og foretage en masse detaljerede tilvalg, så resultatet bliver præcis, som du ønsker.

En af de vigtigste ting, når du skal investere i en ny, billig yderdør, er at overveje, om det skal være en facadedør med glas eller uden. Hvis du vælger en yderdør med glas, kan du f.eks. vælge  1 rude eller 8 ruder. En enkelt, stor rude kan være en god idé, hvis du gerne vil have så meget lysindfald som muligt i entréen. En hoveddør med 8 ruder er opdelt med sprosser på glasset, hvilket fungerer som en ekstra, smart detalje.

Ønsker du en udvendig dør uden glas, kan du vælge fra 3 fyldninger til 8 fyldninger. En fyldning er en ramme, som er indgraveret i døren, hvilket giver et mere eksklusivt look end en udvendig dør uden detaljer som disse.

Er du en nysgerrig type, som gerne vil kunne udspionere villavejen uden at vække opsigt? Så kan vi også tilbyde udvendige døre med glas foroven, f.eks.  3 fyldninger 1 rude eller  3 fyldninger 1 rude halvmåne. Eller måske en af vores pladedøre med glas? Disse døre med vinduer i, giver derudover også lidt ekstra lys i entreen, hvilket kan være enormt dejligt. 

Det er også værd at overveje, om designet passer til karmen. Hvis du har en yderdør med karm, skal de to dele være designet i den samme stil, hvis det samlede udtryk ikke skal se helt tosset ud.

Billige yderdøre uden at gå ned på kvaliteten

Billige udvendige døre har vi masser af hos Klar. Hvis du ikke allerede har set, hvad vi kan tilbyde af udvendige døre, kan du se udvalget her. Vores yderdøre priser ligger i den lave ende uden at gå på kompromis med kvaliteten. Dette kan lade sig gøre, fordi vi ikke arbejder med dyre mellemled. Når du laver din bestilling, suser din ordre direkte over til vores fabrik i Estland. Herefter begynder vi at producere din personligt designede hoveddør med langsomt voksende fyrretræ med høj kerneandel, som også er dyrket i Estland. I landet er der gode forhold for træernes vækst, hvilket sikrer god træ kvalitet til produktionen, og derfor kan vi tilbyde billige hoveddøre i god kvalitet.

I øvrigt er alle vores døre CE-mærket og dækket af enten 7 eller 12 års garanti.

Den gode kvalitet er vigtige for os og dig som kunde. Vi ønsker, at du bliver tilfreds med din nye udvendige dør i mange år frem, og derfor gavner det ikke at nedprioritere den gode kvalitet.