Udestueelementer

Byg eller opgrader dit hjem med klassiske vinduesløsninger fra Klar. Vores udestueelementer med indbyggede åbningssektioner lukker masser af lys og luft ind.

✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter

✓ Prismatch

✓ E-mærket

1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Udestueelementer til udestuen eller orangeriet 

Drømmer du om nye vinduer til din udestue eller orangeri, så kan du med fordel tage et kig på 3 lags udestueelementet med opluk i midten eller med opluk i toppen. Udestuevinduer er til dig, der ønsker at gå sommeren velforberedt i møde. Med de rigtige udestueelementer til udestuen kan du for alvor nyde de varme temperaturer i løbet af det danske forår. sommer og efterår. 

Udestuen er et af Danskernes favoritrum at opholde sig, både om sommeren og om vinteren, om end vinterhalvåret kan byde på kolde temperaturer. Derfor er det også vigtigt at dine udestueelementer har en høj isoleringsevne. Når du køber udestuelementer fra Klar får du altid vinduer i FSC certificeret fyrretræ, hvilket sikrer dig en lang holdbarhed. Hvis du dertil vælger aluminiumslag, så får du yderligere fordele i form af forbedret levetid og vedligeholdelsesfrie vinduer

Er du på udkig efter at hæve værdien af din bolig, kan en udestue være en effektiv måde at gøre dette på. Dog er det vigtigt, at udestuen fungerer i samspil med din bolig, så boligen i sin helhed fremstår uniform. 

Ønsker du at bygge din egen udestue, kan der være penge at spare, såfremt du selv vælger materialer, herunder træ samt udestueelementer. Du sparer eksempelvis 35%, når du køber udestuelementer hos Klar i forhold til din lokale tømrer. 

Den harmoniske udestue

En udestue kan passe til langt de fleste danske boliger, især hvis du vælger at din udestue primært skal bestå af udestueelementer. Vælger du en simpel glaskontruktion til din udestue, vil din fremstå moderne og neutral, alt efter hvilken farve maling, du vælger til træet. 

Skal din udestue gå i ét med din bolig, skal udestuen blot være en forlængelse. Du kan med fordel tage udgangspunkt i din boligs arkitektur, når du skal skitsere dine ideer til dit drømme udehus. 

Vælg gerne farver til karmene på hhv. Udestueelementer og døre, som passer til resten af din bolig. Sigt gerne efter at overholde den æstetiske stil. Er karmene malet hvide på din boligs vinduer, kan du med fordel også male karmene på dit udehus i hvid. 

Dog kan du også få en særdeles flot udestue, hvis du vælger, at denne skal stå i kontrast til resten af din bolig. Såfremt du ønsker dette, skal du vælge en farve til dine udestueelementer, som står i kontrast til boligens vinduer og døre.

Vinduer til Udestuen

En udestue handler om at komme tættere på din skønne have, at komme tættere på naturen. Der skal være mulighed for massere af naturligt lys til at strømme ind i udestuen. Og det er netop af denne årsag, at det er vigtigt at få fat i de helt rigtige vinduer. Vinduerne kommer nemlig i høj grad til at bestemme udestuens udtryk og stil.

Vælger du dine udestueelementer i træ/alu, vil din udestue fremstå moderne. Ønsker du derimod, at din udestue fremstår hyggelig, kan du med fordel vælge Bondehusvinduer

Døre til Udestuen

Når det kommer til døre, så har du flere valg. Og det kommer lidt an på, hvor meget plads du ønsker til at komme ind og ud. Ønsker du en bred åbning, så vil dobbelt terrassedøre være at foretrække. Hvis du derimod blot ønsker én mindre indgang/udgang, så kan du tage et kig på enkelte terrassedøre. 

Hvor den enkelte terrassedør giver et minimalistisk udseende, så vil den dobbelte terrassedør for alvor frembringe en fransk stemning af orangeri, sommer og varme.  Det er simpelthen blot op til, hvad du ønsker dig af din udestue.  

Oplev årstiderne skifte i din udestue

Det er de seneste år blevet meget populært at bygge og opholde sig i en udestue. Særligt, hvis man bor i en mindre bolig, kan det være rart at få mere plads til hygge, samvær eller planter med en udestue. Andre ord for en sådan stue er vinterhave, havestue eller orangerie, hvis der gror planter. Som regel er den uopvarmet og en mindre tilbygning til boligen, og en stor del af væggene består af glas.

Når du skal bygge udestue, bør du overveje, om du ønsker at benytte den året rundt eller kun om sommeren. Her kan tykkelsen på glasset have noget at sige. Det går ikke, hvis du har inviteret gæster over om vinteren, og den hyggelige stemning bliver blæst væk af kulde og træk udefra.

Vælg de rette udestueelementer til dine behov

Ønsker du at bruge din udestue året rundt, er det vigtigt at vælge den rigtige type glas. Her kan 3-lags glas være en god løsning, hvis du vil være sikker på at få optimal isolering og samtidig sørge for at lydisolere for udendørs støj.  

Alternativt kan en varmeblæser også være en god idé at investere i for at kunne nyde godt af udestuen om vinteren. Vi anbefaler dog, at du tager hånd om miljøet og i stedet får isat energivinduer med energimærke A eller B, hvor du kan opnå en energivenlig løsning og besparelser på kort og lang sigt. At dine ruder har et godt energimærke, har også stor betydning, hvis du senere skal sælge huset og ønsker en god vurdering.

Forskellige variationer af udestueelementer

Når du finder elementer til din udestue, kan du vælge at få en stor glasrude for et enkelt og flot, optimalt udsyn, eller vælge op til seks mindre ruder, opdelt af klassiske eller softline sprosser. Elementerne fås både med et eller flere fag, afhængigt af hvor store ruder du foretrækker. Skal du bruge en terrassedør til din udestue så har vi også det! 

Hos os kan du også finde billige udestueelementer, der kan åbnes. Du kan med fordel vælge en model, hvor det øverste vindue kan åbnes, så du let kan få luftet ud uden at risikere træk. Køb dine billige udestueelementer hos os, og du er garanteret høj kvalitet til en god pris. Lige meget hvilke elementer du søger, har vi det, du har brug for.

Find din udestue pris lige her

Hos Klar har vi gjort det nemt at designe din egen udestue med alle de små detaljer, du drømmer om, de rette træelementer og de korrekte ruder. Samtidig kan du hurtigt få et prisoverslag, så du kan få et overblik over projektet uden at risikere ekstra udgifter. Vi har løsninger til ethvert budget.

Placering og materialer på din udestue er værd at overveje

Mange boligejere ønsker en udestue, som tager højde for resten af husets arkitektur og ydre design. Det ideelle er, at den indgår som en organisk del af huset, så der opstår en glidende overgang fra hus til udestue. Placeringen skal også overvejes i forhold til solen. Hvor kommer der mest sollys ind i løbet af dagen? Passer det også med placeringen af haven, hvis udestuen skal fungere som et bindeled mellem hus og have?

Udestueelementer i form af ekstra store vinduer inviterer lyset ind. Vores udestuevinduer med fastkarm er et godt valg, hvis du vil lukke mest muligt lys ind. De er simple og billige, men i god kvalitet, energivenlige og varmeisolerende i træ eller træ/alu. Vinduerne har smalle profiler og elegante udformninger. Glasset dækker et ekstra stort areal, som når helt ud til kanten. Vores fastkarm vinduer kan også åbnes, da det hurtigt kan blive varmt med store vinduer om sommeren.

Før i tiden mindede udestuer i Danmark nærmere om et skur af billige og måske dårlige materialer, som ikke kan modstå naturens vind og vejr i ret mange år, før det skal fornyes. I dag bliver der kræset ekstra godt om udestueelementer. Mange vil ikke gå ned på kvaliteten og designet, men tænker stadig over den samlede udestue pris.

Nyd din have med udestuer i glas

Er du træt af ikke at få nok ud af din have, eller glemmer du at opholde dig i den til dagligt? Så kan udestuer i glas være en genial løsning, idet den giver dig mulighed for at nyde havens skønhed, mens du sidder inde i varmen. Følg med, når årstiderne skifter, nyd haven selv i dårligt vejr og få forhåbentlig familien lokket helt ud i haven, når vejret er til det.

Vælg de rette udestue vinduer til dine behov

Byg eller opgradér din udestue med klassiske vinduesløsninger fra Klar. Kom de varme temperaturer i forkøbet med vores udestuevinduer, der kan åbnes. Udestueelementerne er delt op i 3 ruder, og de fås også i den mere modstandsdygtige og isolerende kombination af træ/alu.

Find vinduespartier til udestue lige her

Når du skal finde vinduer til udestue, skal du være sikker på at komme hjem med de rigtige. Der findes flere forskellige slags vinduespartier til udestue, og du kan vælge forskellige typer alt efter dine behov. Hos Klar går vi op i den høje kvalitet til en god pris. Samtidig tilbyder vi et stort udvalg af vinduespartier til udestue, så du kan få netop de udestueelementer, du ønsker, og som passer bedst til din bolig.

Hos Klar kan du finde et væld af klassiske vinduesløsninger til udestuer. Kom de varme temperaturer i forkøbet med vores udestue vinduer, der kan åbnes. Du kan finde udestueelementer, der er delt op i 3 ruder, og de fås også i den mere modstandsdygtige og isolerende kombination af træ/alu.

Fastkarmsvinduer til din udestue?

Vores fastkarmsvinduer er et oplagt valg af udestueelementer, da de både tager højde for din pengepung, ønsker til design og din kvalitetsbevidste sans for materialer. Med vores vinduer kan du nemlig vælge imellem et utal af farver, profiler og bundglaslister. Vi tilbyder mange sammensætningsmuligheder, som gerne skulle ramme dine ønsker i sidste ende.

Byd naturen indenfor med udestue vinduer af fastkarmstypen. Vi fremstiller vinduer til udestue i høj kvalitet og til lave priser. Udestue vinduer med fastkarm er simple og billige, samtidig med at de giver det største lysindfald. Vi tilbyder mange forskellige modeller efter dine mål og ønsker – f.eks. med energivenligt og varmeisolerende 3-lags glas eller i den solide kombination af træ/alu. Bestil nemt dine nye fastkarmsvinduer og få lynhurtig levering i hele Danmark.

Udestue inspiration – indretning med stil

Klar har flere forslag til at give dig den mest optimale udestue

  • Invester i udestueelementer som møbler, lamper, gulvtæpper og en smule nips, gerne i den samme stil som resten af huset. Det bidrager til den hyggelige atmosfære og føles som en forlængelse af fx stuen.

  • Pynt med forskellige grønne planter i hjørnerne. Frisk hjemmet op med en moderne stil prydet med planter, som hjælper til at bevare sundheden i hjemmet.

  • Gør udestuen indbydende med palme- eller citrustræer, små hyggekroge og personlige detaljer. Kombiner den nordiske stil med noget lidt eksotisk, som løfter humøret og leder tankerne hen på varme sommeraftener.

  • Gør plads til et bord til 6-8 personer, hvis det er muligt. Så er der plads til at nyde en middag sammen med familien og gæster, og udestuen kan anvendes som en indendørs terrasse, hvor stemningen fra haven kombineres med hjemmets hyggelige omgivelser.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon