KlarVinduer's Digitale Showroom: Oplev Vinduer og Døre Online

Hos Klar er vi stolte af at være digitale først. Derfor har vi erstattet fysiske, personlige showrooms med et digitalt showroom. I vores digitale showroom kan du gennemse vores produkter i et 3D-formet miljø - hjemme fra.

Obs: Vi kan ikke garantere, at målefunktionen i det digitale showroom giver korrekte mål.

Når du kan købe dine nye døre og vinduer hjemmefra, bliver processen meget hurtigere og nemmere for dig. Når du har fundet de vinduer og døre, du gerne vil have til dit hjem, kan du bestille direkte fra vores hjemmeside.

Det sparer dig penge og giver dig mulighed for selv at designe dine vinduer og døre.

Customer services cover Klar image
Skal du bruge hjælp til dine nye vinduer og døre?
Vi er her for at hjælpe dig!

Ring på telefon 78 768 883

Normale telefontider for kundeserviceafdelingen:

  • Mandag - Fredag: 9.00—15.00

Helligdage

Vi har lukket på helligdage

Send os en mailhej@klarhome.dk

Vi svarer dig hurtigst muligt!

Vinduer og døre i vores showroom

Når du besøger vores digitale showroom, kan du se et udvalg af forskellige vinduer og døre, som vi tilbyder på vores hjemmeside. Du begynder rundvisningen med at se to rækker vinduer, hvor du kan se nærmere på Topstyrede vinduer, Fastkarm vinduer, Sidehængte vinduer, Dannebrogs vinduer og Bondehusvinduer. Alle med forskellige designmuligheder som f.eks. farve, greb, glastype og glaslister.

Længere nede i showroomet kan du se dine forskellige muligheder for døre. Her kan du tage et kig på vores Facade døre, Facadedørsparti og Terrassedøre.

Hver dør har sit eget unikke design og kan give dig et bedre indtryk af, hvilket designelement du foretrækker til dit hjem.

Praktiske tilvalg

I vores showroom kan du også udforske forskellige valg, som du kan træffe, når du designer dine vinduer og døre. På tavlen kan du se en række forskellige snegleventiler, glaslister, greb, tærskler og glastyper. Dette kan hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, der passer til dine behov.

Tag et kig på de to vindue displays, der er placeret på bordet i det bagerste hjørne. De viser, hvordan 2-lags glas og 3-lags glas ser ud indefra dit vindue. Som du kan se, har 3-lags glas det ekstra glaslag, som kan holde kulden udenfor for at sikre en behagelig rumtemperatur i dit hjem.

Besøg vores digitale showroom
Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre