Dobbelt Terrassedør

Få en glidende overgang fra boligen og ud til terrassen, altanen eller haven med flotte dobbelte terrassedøre fra Klarvinduer. Her finder du dobbelte terrassedøre til fordelagtige priser i skandinavisk kvalitet. Du bestemmer selv mål, farve, forskellige fyldninger og antal ruder – så sørger vi for hurtig levering fra vores egen fabrik. Prøv den holdbare og næsten vedligeholdelsesfri kombination af træ og aluminium – og slip for store regninger til vedligeholdelse i fremtiden. Find billige dobbelte terrassedøre her – og køb nemt online.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ E-mærket  Trustpilot 4,4

Hvorfor dobbelt terrassedøre fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du dobbelt terrassedøre ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling. Hvis du er på udkig efter nye dobbelt terrassedøre, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Bestil i dag

Spar op til 60% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Direkte fra egen fabrik til dig fra kun 469,-

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883