Udsalget fortsætter! Op til 55% rabat

En dobbelt terrassedør er med til at sikre et dobbelt så stort lysindfald, hvilket kan give stor glæde i dagligdagen og vil lokke hele familien til at bevæge sig udenfor i foråret og om sommeren. Om vinteren vil I have en god udsigt, når det første snefnug falder fra himlen og I sidder og hygger jer inde i varmen. Den gode udnyttelse af pladsen, giver rummet et helt nyt lys, som giver mere energi for alle i hjemmet.

En dobbelt terrassedør kan give give dig mulighed for at tage et velfortjent afbræk i naturens uforstyrrede rammer. Fang solnedgangen med store glasruder i din dobbelt terrassedør, eller imponer venner, bekendte og naboer med en detaljeret dør med fyldninger og andre stilfulde finesser. Find en god pris på en dobbelt terrassedør lige her, og få leveret en smuk dobbelt terrassedør i høj kvalitet, som passer lige til din stil og behov. Er det en havedør med dobbelt døre du mangler, kan vi også hjælpe dig med det.  

Dobbelt Terrassedør på mål - et væld af muligheder for design

Hos Klar vil vi gerne være med til at skabe din drømmebolig. Derfor giver vi dig rig mulighed for at designe præcis de døre og vinduer du ønsker og som passer bedst til dine behov. Af dobbelt terrassedøre kan du vælge mellem opdeling med flere ruder eller tage terrassedøre som blot består af 2 store ruder. Du kan også vælge at kombinere med fyldninger forneden og ruder foroven, hvis det passer bedre til din stil.

Når du skal finde den perfekte dobbelt terrassedør, er det vigtigt at du overvejer dine behov. Ligger din bolig ud til en stor vej, bør du overveje lydisolerede glastype og Premium Energi+ 3 lags glas. Vores ruder er energibesparende, idet de sikrer tæt isolering, så du kan spare på varmeregningen. På den måde vælger du også en energivenlig løsning, når du vælger en dobbelt terrassedør fra Klar.

Se også: Udestueelementer

Få mere ud af haven med en dobbelt terrassedør eller dobbelt havedør

Med en flot og hyggelig bolig, kan man nemt føle sig så tryg og afslappet, at man helt glemmer alt om haven man har lige udenfor sin dør. Med en dobbelt terrassedør bliver naturen fra haven en del af stuen, køkkenet eller soveværelset, og giver samtidig god mulighed for at lufte effektivt ud. Terrassedørene giver rummet et flot lysindfald og giver dig samtidig mulighed for at holde øje med haven, mens årstiderne skifter. Forhåbentlig vil det også lokke dig til at komme ud i den, nyde den, og forberede den til både forår, sommer, efterår og vinter.

Lad naturen blive en del af dit hjem med en dobbelt terrassedør. Lær dine børn om fuglene der kommer på visit i haven, og observer dem mens de forsyner sig ved foderbrættet. Ingen boligindretning kan give dig flottere farver end naturens egne farver fra planter, blomster og træer. Samtidig skal du ikke bekymre dig om pudsearbejdet - terrassedøre er let tilgængelige, så du kan få pudset dem både indvendig og udvendigt.

Din perfekte dobbelte terrassedør til din terrasse

Terrasser er med tiden blevet en naturlig forlængelse af mange danskeres bolig, og anvendes ikke udelukkende når solen skal nydes på en varm sommerdag, men giver tit også anledning til at foretage nye aktiviteter udendørs. Ved at skabe en glidende og organisk overgang mellem inde og ude, kan mange indendørs aktiviteter nemlig ofte flyttes udenfor, og naturen inviteres indenfor. Det er lige præcis her, at den dobbelte terrassedør kommer ind i billedet. En sådan dør inviterer nemlig til at blive brugt, og dermed til at bevæge sig fra stuen og ud eller omvendt.

Ligesom en god terrasse ikke behøver at skulle kunne det hele på en gang, bør den dobbelte terrassedør vælges alt efter det primære formål. Ønsker du at få mere ud af udsigten til haven, eller at skabe et større lysindfald, er klassiske glasdøre at foretrække. Søger du derimod at skabe den mest stilfulde og detaljerige løsning, vil forskellige fyldninger og flere ruder ofte give bedre resultater.

Hvad enten du ønsker at bygge en ny terrasse eller at forbedre en eksisterende, er en dobbelt terrassedør ofte en stilfuld løsning, der både sikrer et større lysindfald og fungerer som en praktisk foranstaltning, der letter dagligdagen, og foranlediger store som små til at være mere udenfor. Det kan i denne forbindelse være en udpræget fordel, at terrassen ligger tæt på- og i samme højde som huset. Det gør det nemmere at flytte havemøblerne ind og ud i forbindelse med skiftet til henholdsvis sommer- og vintertid, og terrassen kommer på denne måde til at fungere som en decideret forlængelse af stuen.

Terrassen, såvel som den dobbelte terrassedør, skal naturligvis være placeret sådan, at solen udnyttes bedst muligt. En stor terrasse er dog ikke nødvendigvis lig med en fremragende terrasse. Sidstnævnte er nemlig også kendetegnet ved, at andre ikke kan kigge ind, så privatlivet forbliver intakt. I denne forbindelse kan antisol eller ornament glas bidrage til følelsen af uforstyrrethed. Disse glastyper er især oplagte til sydvendte facader, da de både bremser stærkt sollys, skaber et bedre indeklima og sikrer privatlivets fred.

Hos Klar kan du vælge mellem 17 forskellige varianter af den dobbelte terrassedør, herunder mellem døre med 2-20 ruder og døre med 2 eller 12 fyldninger. Dertil kommer et utal af individuelle tilpasningsmuligheder af alt fra materiale og farve til åbningsretning, profil eller greb. På den måde bliver det langt nemmere at skabe en meningsfyldt kontakt til have, altan eller balkon. Du får naturligvis også op til 12 års garanti med i prisen uden at skulle betale ekstra.

Skulle du have spørgsmål, f.eks. til hvilken dobbelt terrassedør, der vil passe bedst til din nuværende boligs eller dit kommende hjems arkitektoniske udtryk – eller til hvilken løsning der vil være mest funktionel – er du mere end velkommen til at kontakte os. Med mere end 50 års brancheerfaring er der gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med at finde en optimal løsning. Tøv derfor ikke med at ringe eller skrive. Din tilfredshed med din nye doble terrassedør betyder alt for os, og vi går derfor langt for at sikre os, at du får præcis den dør du ønsker.