Gør-det-selv med Kim - hvad er vigtigt ved renovering af ældre boliger? image

Gør-det-selv med Kim - hvad er vigtigt ved renovering af ældre boliger?

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

"Så er det ligesom at lukke en Mercedes dør i stedet for en Skoda dør." Sådan beskriver Kim Vindahl kvaliteten af sine døre fra Klar. Kim, som er entreprenør og udlejer, investerede for 2 år siden i et gammelt mejeri uden for Slagelse, som ham og hans håndværkere er igang med at renovere til lejeboliger. 

En af de store forvandlinger ved det gamle mejeri har været at udskifte alle vinduer: "Nu ligner det noget, der hører til der, hvor det ligger som det største hus i denne her lillebitte by. Og med de flotteste vinduer!" siger Kim. Han fortæller, at de nye vinduer har løftet bygningen til et helt andet niveau, hvilket er noget, der er vigtigt at huske når man skal renovere ældre boliger. En simpel ting som at udskifte et vindue kan gøre hele forskellen for dig. 

Kim elsker særligt disse vinduer fra Klar

Det er Kims håndværkere, der har monteret vinduerne og de har været glade for at bruge produkterne, og har kunne montere dem på normalvis. Ud over det har Kim selv gode ting at sige om sin oplevelse: "Jeg er super glad for at have handlet ved Klar! Jeg synes, det er perfekt kundeservice!"

Det er 5. gang Kim køber vinduer og døre fra Klar, og han har allerede anbefalet produkterne til andre. 

Hvis du søger en opgradering til dit hjem eller er igang med et større renoveringsprojekt ligesom Kim, så er døre og vinduer et godt sted at starte. Om du vælger bondehusvinduer (ligesom Kim), fastkarmsvinduer, dannebrogsvinduer eller noget helt fjerde er heldigvis op til dig - du kan sætte dit helt eget præg!

Udover at udskiftningen kan give et moderne udseende til en ældre bolig, gør opgraderingen også indeklimaet bedre i boligen. Under hvert vindue og dør kan du vælge forskellige ting, der giver den bedste kvalitet. 

Vi anbefaler at vælge træ/alu, 3-lags glas (som er lovkrav til helårsboliger) og en indbygget udluftningsventil.  

Er du gør-det-selv typen ligesom Kim, eller søger du blot inspiration til et kommende projekt? Find inspiration til boligen og guides til, hvordan du selv kan montere dine døre og vinduer. Vores blog deler en masse nyttig viden om, hvilke vinduer du skal vælge, hvad de forskellige ting betyder, andres oplevelser og generel inspiration til din bolig.