Hos Klarvinduer er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun en eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst!

Der er flere måder at komme i kontakt med os på. Uanset hvilken du vælger, vil vi bestræbe os på at give dig svar med det samme, eller hurtigst muligt efter vi har fået din henvendelse og senest den førstkommende hverdag!

Vi står KLAR til at hjælpe!

Helen.jpg  

Helen, Kundeservice

 

Bemærk venligst: Vore åbningstider nedenfor er kun vejledende. I perioder med større aktivitet, vil vi øge bemandingen og dermed også åbningstiderne. Du kan derfor godt opleve, at vi for eksempel svarer på telefonen, hvis du ringer udenfor de normale åbningstider.

1Ring på telefon 78 768 883
Normale telefontider for kundeservice og salgsafdelingen:
Mandag - Fredag: 09.30 - 15.00

Normale telefontider for reklamationsafdelingen
Mandag - Fredag: 09.30 - 11.30
2Send os en email
Vi svarer dig hurtigst muligt og senest den førstkommende hverdag. 
Adressen er: [email protected]
3Live chat 
Du finder vores live chat øverst på hjemmesiden, hvor der står ”kundesupport”. OBS. det kan ske at chatten er lukket i disse tider grundet ekstrem travlhed og derfor kan du sagtens skrive på mail eller ringe til os :)

Normale åbningstider:
Mandag - Fredag: 09.30 - 15.00
4Hovedkontor
Vores kontor finder du på adressen: Vesterbrogade 26, 1620, København V
Der er normalt medarbejdere på kontoret mandag til fredag, mellem 08.00-17.00. OBS. grundet COVID-19 kan man ikke besøge os på vores kontor, men vi glæder os til at kunne invitere dig op og give personlig vejledning igen :)
Vores Svenske kontor finder du på Klarfönster AB Box 27 443 21 Lerum. Bestil via linket her for levering i Sverige.

Du kan også kontakte os ved at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundeservice svare dig hurtigst muligt.