60% rabat

Kontakt Klar - Spørgsmål eller Assistance? Vi Er Her For Dig

Kontaktformular

Hvis du kontakter os angående en reklamation, skal du udfylde denne formular

Phone
Customer services cover Klar image
Velkommen 👋 Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi er her for at hjælpe dig!

Er der tale om en reklamation, skal du altid udfylde denne formular

Åbningstider for kundeservice: Mandag til torsdag 8.00-16.00. Fredag 8:00-15:00. Lukket på helligdage.

Mail: hej@klarhome.dk

Telefon + 45 78 76 88 83

Vi vil svare dig hurtigst muligt - senest inden for 5 dage.

Klar til at hjælpe dig!

Hos Klar er visionen Klar – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun en eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst! Der er flere måder at komme i kontakt med os på. Uanset hvilken du vælger, vil vi bestræbe os på at give dig svar med det samme, eller hurtigst muligt efter vi har fået din henvendelse og senest den førstkommende hverdag!

Line

Kundeservice

Namir

Kundeservice

FAQ

Her får du svar på ofte stillede spørgsmål.

Nej, desværre ikke. Vores terrassedøre har kun håndtag på indersiden. Men vi anbefaler, at du tager et kig på vores facadedøre, hvor du kan få håndtag på begge sider og kan låse både indvendigt og udvendigt.

Da alle vores produkter er fremstillet i specielle størrelser, har vi været nødt til at foretage nogle begrænsninger for at sikre hurtige leveringer til dig. Derfor er det desværre ikke muligt at bestille i andre størrelser end de mål du finder på hjemmesiden.

Desværre har vi ikke mulighed for at tilbyde andre farver end dem, der er tilgængelige på hjemmesiden.

For at finde ud af hvad dine nye vinduer og døre kommer til at koster, skal du vælge de produkter som du ønsker. Her kan du udfylde mål, vælge tilbehør, materiale og hvilken type glas du ønsker - direkte på hjemmesiden. Du kan følge med i prisen hver gang du tager et valg og til sidst kan du se din samlede pris for dine nye vinduer og døre i kurven.

Klar yder en 12-års garanti på træ/alu-produkter og en 7-års garanti på træprodukter på defekte produkter, forudsat at elementerne er installeret i henhold til vores vejledning og at montering og fugning er udført håndværksmæssigt korrekt.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1417 kr.
 567 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7248 kr.
 2899 kr.60%
Køb Døre