Dreje/kip dobbelt terrassedøre

Vi præsenterer dreje kip dobbelt terrassedøre - en dobbelt terrassedør, der giver dobbelt så meget naturligt lys ind i dit hjem og giver et lysere og mere indbydende opholdsrum til dig og din familie. Vi anbefaler ikke, at kombinere almindelige døre med vores dreje kip døre.

✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter

✓ Prismatch

✓ E-mærket

1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Forbedre dit hjem med dreje kip dobbelt terrassedøre fra Klar

Dreje kip dobbelt terrassedøre fra Klar - den perfekte løsning til at forbinde dine indendørs og udendørs rum. Disse døre fungerer på to måder: de kan bruge hængslerne i siderne og åbnes indad som almindelige terrassedøre eller vippes indad som et dreje kip vindue for at lette ventilationen. 

Den naturlige udvikling af de klassiske løsninger er deres funktionelle forbedring. Vores dreje kip dobbelt terrassedøre er det perfekte eksempel på dette. Med en bredde, der er dobbelt så bred som en enkeltdør og med mulighed for at åbne og dreje uafhængigt af hinanden, er disse døre det ideelle valg til moderne hjem.

Dreje kip-teknologien er stadig mere almindelig i moderne arkitektur, og vores døre er ingen undtagelse. De giver dig mulighed for at have ruder i stort format, der åbner dit hjem mod omverdenen. Arkitekter vælger ofte disse døre til at forbinde indendørs og udendørs rum og vælger dem ofte som et centralt designelement for tilbygninger i gården.

Dreje kip funktionen

Dreje kip døre består af tre hoveddele: rammen, dørbladet og de mekanismer, der styrer åbningen og lukningen.

Vores døre er udstyret med dreje kip beslag, hvilket gør det muligt at betjene dørene nemt med én hånd. Disse beslag kan aktivere flere positioner, herunder dreje-, vippe- og låsepositioner. Du kan dreje grebet nedad for at lukke og låse døren eller pege det opad for at vippe den indad for at lette ventilationen. Disse beslag passer til alle vinduesmaterialer, herunder vinduer med ren træ- eller træ/alu beklædning.  

De specielle beslag på dreje kip til terrassedøre giver mulighed for tre positioner:

  • Låse position

  • Vippe position

  • Dreje position

Disse positioner styres ved at dreje på håndtaget, sætte tandhjulene i bevægelse og vælge den ønskede position. Vælg dreje kip dobbelt terrassedøre fra Klar for en funktionel, sikker og visuelt tiltalende måde at forbinde dine indendørs og udendørs rum på.

Design en dør, der passer til dit hjems stil

Alle skal have muligheden for at tilpasse en dør, der passer til stilen i deres hjem. Derfor tilbyder vi en række designmuligheder, herunder at have mange små glasruder og en kombination af glas og fyldninger, så de passer perfekt til dit hjem. Uanset om du foretrækker et traditionelt look med mange mindre ruder, eller en moderne stil med større ruder, har Klar hvad du skal bruge.

Få mest muligt ud af din nye dobbeltdør

Vores tilpasselige dreje kip dobbeltdøre tilbyder flere designmuligheder og tekniske specifikationer. Vores træ/alu dreje kip dobbeltdøre har et beskyttende lag aluminium oven på træet på ydersiden for at give ekstra holdbarhed og beskyttelse af elementerne. For optimal isolering og energieffektivitet kan du vælge vores energieffektive 3-lags glasruder, som kan hjælpe dig med at spare penge på varmeregningen.

Med Dreje kip dobbeltdøre fra Klar kan du nyde skønheden i din baghave hele året rundt, uanset om du bliver inde i varmen på en snedækket dag eller for at se solnedgangen, gennem de store glasruder. Disse dreje kip dobbeltdøre giver en fantastisk udsigt. De er også en energieffektiv løsning, der kan spare dig penge. Hos Klar bestræber vi os på at tilbyde de bedste muligheder med dreje kip dobbeltdøre.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon