60% RABAT + 20% RABAT PÅ MONTERING - Slutter om
Hvorfor vælge dannebrogsvinduer?  image

Hvorfor vælge dannebrogsvinduer?

Marie Egholm Author Photo
Translated by Marie Egholm20.09.2024

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Hvad er dannebrogsvinduer?

Du kender den velkendte skikkelse, der leder tankerne hen på dansk sommer, sol og smukke gamle bygninger. Dannebrogsvinduet, også kendt som Frederiksberg-vinduet eller Chicago-vinduet, leder straks tankerne hen til det danske flag, og er et velkendt vindue i danske bygninger over hele landet. 

Hvis du vil læse mere om historien bag dannebrogsvinduer, kan du læse denne artikel.

Hvilke fordele får du hvis du vælger dannebrogsvinduer? 

Når du køber dannebrogsvinduer hos Klar, får du mange fordele. Udover at det er ekstremt smukt vindue, får du 12-års garanti på træ/alu vinduer, og 7-års garanti på trævinduer. Klar er e-mærket og tilbyder monteringsservice, så du får en gennemgående fejlfri købsoplevelse. 

Du kan tilpasse dine dannebrogsvinduer så de passer bedst til dit behov, og har det udseende du ønsker. Vi tilbyder 1-4 fag, og du kan vælge at få op til 10 ruder per fag hvis du ønsker. 

Hvilken boligtype passer dannebrogsvinduer til? 

Vinduet bliver typisk associeret med ældre bygninger i storbyerne, såsom København og Århus. Det er et velkendt vindue, man ofte ser i ældre, ornamentale bygninger på Frederiksberg eller Østerbro, men vinduet passer til de fleste bygninger. Hvis du bor i en murermestervilla, ville dannebrogsvinduet passe perfekt til det æstetiske udtryk.

Modsat hvis du bor i en mere moderne bygning, skal du ikke tro, at vinduet ikke også passer til dig. Hvis du blander et moderne hus med en ældre skikkelse, kan det give en utrolig smuk sammensætning.

Hvis du vælger at købe vinduet i træ/alu, kan du vælge forskellige farver på yder- og indersiden. Det vil sige at du, for eksempel, kan vælge at vinduet skal være sort på ydersiden, og hvid på indersiden. Du har derfor rig mulighed for at bevare bygningens integritet.