Sideparti

Skab en smuk indgang ved at tilføje et sideparti til din hoveddør eller terrassedør. Vi tilbyder prisvenlige sidepartier med eller uden sprosser, og med op til tre ruder og fag. Allesammen til en overkommelig pris. Vi anbefaler ikke at kombinere sidepartier med dreje kip døre.

✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter

✓ Prismatch

✓ E-mærket

1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Sidepartiet får din bolig til at skille sig positivt ud!

Hvad er et sideparti?

Sideparti er en form for vindue du tilføjer på siden af din dør. Denne giver mere lys til indgangen af din bolig. Det minder om et fastkarmsvindue på højde med din dør, men blot smallere.

Du kan også købe et facadedørsparti, hvor dør og sideparti hænger elegant sammen.

Hvorfor vælge et sideparti til døren?

Sidepartier giver mulighed for at sætte dit personlige præg på et stilfuldt og elegant indgangsparti. Skab en unik hoved- eller terrassedør med et sideparti, og før samtidig mere lys ind i entréen. Tilmed får sidepartiet hovedøren til at virke større og vil uundgåeligt tilføre facaden personlighed. Det er en ren win-win-løsning.

Med selv få virkemidler, kan sidepartiet løfte oplevelsen af din indgang og skabe endnu mere indbydende rammer om dit hjem. Nedenfor vil vi gennemgå eksempler, der forhåbentlig kan tjene som inspiration til hvordan du får mest muligt ud af dit nye sideparti og samtidig skaber et harmonisk helhedsudtryk.

Sådan vælger du det helt rette sideparti

Hvis din hoveddør allerede indeholder glasruder, vil det være oplagt at supplere den bedst muligt ved at vælge et sideparti, der tilsvarende er udført med en eller flere ruder. 

Yderdøren kan på smukkeste vis komme til at indgå som en del af et større indgangsparti. Eksempelvis kan et sideparti med sprossede ruder skabe et tilnærmelsesvist kunstnerisk udtryk, som leder tankerne hen på landlig idyl.

Er hoveddøren udført i massivt træ, kan glas i to sidepartier skabe et lettere udtryk og bringe lyset indenfor. Samtidig er det værd at nævne, at selv moderne og minimalistisk-designede facadedøre kan kompletteres af et veludført og gennemtænkt sideparti. Den eksisterende dørs rene linjer kan eksempelvis suppleres af sprossede ruder med ornament glas. På denne måde opnås et let og lyst udtryk, uden at man behøver at gå kompromis med den oprindelige stilistiske vision, og samtidig kan man værne om privatlivets fred.

Glassidepartier er i langt de fleste tilfælde et både enkelt og klassisk valg til traditionelle sort- og hvidmalede hoveddøre. Når det er sagt, er det naturligvis også muligt at vælge en mere storslået løsning, da du hos Klar kan få sidepartier med op til fire fyldninger og i stort set alle tænkelige farver. Med andre ord er det nemt at skabe en elegant og velproportioneret yderdør, der er indrammet i dekorative sidepartier.

Hvilken farve skal jeg vælge?

Er din facadedør imidlertid en robust trædør, fx i den klassiske hvide farve, vil mørkmalede sidepartier i fyrretræ typisk flankere denne på smukkeste vis. Især hvis du har et hus med røde eller gule mursten, vil antracitgrå eller sort ofte klæde din bolig langt bedre, end den moderne, hvide farve. Hvide nuancer kan i stedet, med fordel, anvendes indenfor, hvor de bedre kommer til deres ret og samtidig bidrager til at skabe et lysere indeklima, idet de reflekterer dagslyset.

Design og køb lige det sideparti, du har brug for!

Her på siden kan du vælge imellem 13 forskellige sidepartier, heriblandt op til 4 ruder eller en kombination af fyldninger og ruder. Dertil kommer de utallige tilpasningsmuligheder du finder i konfiguratoren. Her kan du frit vælge lige præcis de komponenter der skal til for at fuldende din vision om den smukkest muligt hoveddør. Vælg f.eks. om dit sideparti skal have en pulverlakeret aluminiumsramme – og eventuelt også bundstykke – som gør det ekstra vejrbestandigt og nemt at vedligeholde. Skal dit sideparti indeholde ruder, har du desuden mulighed for at vælge mellem 8 forskellige slags glas. Vil du gøre det nemmere at lufte ud, kan du tilføje en udluftningsventil. Vi yder en 12-års garanti på træ/alu-produkter og en 7-års garanti på træprodukter på defekte produkter, forudsat at elementerne er installeret i henhold til vores vejledning og at montering og fugning er udført håndværksmæssigt korrekt.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon