udsalg: 55%
Lene inspirerer: Skab lys og kontrast med nye døre og vinduer image

Lene inspirerer: Skab lys og kontrast med nye døre og vinduer

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Lene fra Ølstykke har opgraderet sit sorte skur med et hvidt vindue og en hvid dobbelt facadedør fra Klar. Det giver lys og skaber en kontrast udvendigt, som er noget andre lægger mærke til. Har du et mørkt skur, garage, carport, værksted eller andet, der kunne trænge til en opgradering? Ligemeget hvilken situation du står i, kan Lenes projekt måske inspirere.

Med noget så simpelt som at udskifte eller indsætte døre og vinduer kan du opnå præcis det, du ønsker dig. Lene har fået sit drømmeskur, og det samme kan du. Det hele startede med, at Lene ønskede sig et stort skur med plads til opbevaring, hvor der skulle være døre og vinduer i: "Ny dør og nyt vindue - det sætter jo lige prikken over i'et. Det ville være kedeligt uden, også er det rigtig flot fordi de er hvide og mit skur er sort, så man lægger mærke til det," forklarer Lene.

Lenes flotte skur har vinduer og døre fra Klar

Det er ikke kun Lene, der beundrer hvordan vinduet og dobbeltdøren sætter prikken over i'et i skuret: "Der er mange, der synes det ser rigtig godt ud og roser vinduet, døren og mit skur generelt," siger Lene, "Når nogle har været med inde i skuret, så bemærker de, at der også kan komme store ting ind i skuret." 

Er det tid til at få dine drømme opfyldt? Ud over hvordan skuret ser ud med den sort/hvide kontrast, så kan en opgradering af nye døre og vinduer give nogle funtionelle fordele såsom lys, udluftning og godt indeklima.  

Lene beundrer den flotte hvide dør fra Klar

Funktionelle døre og vinduer 

En dobbelt facadedør er ikke kun flot, men også praktisk da den kan åbnes 180 grader så der er plads til, at store ting kan komme ind og ud. Lenes skur er netop lavet for at få mere opbevaring til store ting, så en stor dobbeltdør er en rigtig god og praktisk løsning. Lene har valgt sin dør med glastypen Kura, som er et smart valg for at give lidt privatliv og skjule eventuel rod.  

Den samme funktionalitet gælder det topstyrede vindue, som udover at give lys også giver mulighed for at kunne lufte ud. Lene har valgt sit vindue med en indbygget udluftningsventil som gør, at hun kan åbne op for lidt udluftning hvilket forbedrer indeklimaet i rummet.   

Lene fortæller, at hendes oplevelse med Klar har været positiv: "Da jeg fandt frem til KLAR vinduer og prøvede at lave en ordre på nettet, gik det rigtig godt. Det var let at bestille varer. Jeg vil helt klart kigge på KLAR vinduer, hvis jeg skal have nye vinduer og døre igen." 

Klar hjalp Lene med at opfylde sine drømme og vi kan også hjælpe dig!