Køb nye vinduer på mål

Se vores udvalg af vinduer i træ og træ/alu nedenfor. Vi tilbyder forskellige typer af energirigtige vinduer til gode priser og i høj kvalitet. Vælg, indtast mål og se din pris.

Det er nemt at bestille vinduer og døre online
1

Mål dine gamle vinduer og døre op:

Læs vores guide til opmåling

 
2

Find dine nye vinduer og døre

 
3

Få dem leveret og montér dem:

Læs vores guide til montering

 
Certificeret venlig webshop

Din bestilling hos os er god for os allesammen – det sørger vi for!

Energivinduer
Miljømærket for ansvarligt skovbrug
Ældresagen

Kim elsker særligt disse vinduer fra Klar

Du vælger selv dine mål, når du skal købe vinduer hos Klar. Alle vinduer og døre er special fremstillet efter indtastede mål. Vælg mellem et stort udvalg af vinduestyper, herunder topstyrede vinduer, sidehængte vinduer som bondehusvinduer og fastkarmsvinduer m.m. Ønsker du eksempelvis vindbremse, et anderledes håndtag eller hængsel, så vælger du blot dette i designeren for alle type vinduer.

I enhver bolig er vinduerne et af de vigtigste elementer. Desto mere lys, der strømmer ind gennem vinduerne, desto lysere og friskere fornemmes boligen. Vores vinduer med 3-lags glas giver optimalt lysindfald på 74%, hvorimod vores 2-lags glas til fritidsboliger giver optimalt lysindfald på op til 82%. 

Ruderne i alle vores vinduer er energiruder, der giver særlig høj isolering. Risikoen for kondens er derfor også minimal når du køber vinduer hos Klar. 

Vi bringer dig alt fra et topstyret vindue til store vinduespartier i form af udhusvinduet. Så hvis huset lækker varme, så kan du her finde et bredt sortiment når du skal vælge nye forbedringer. Vi tilbyder en 10 års garanti og lang levetid på alle vores elementer, der er produceret på egen fabrik i Estland. Dermed sikrer vi høj kvalitet og at vi kan styre hele processen.

Nye, langtidsholdbare vinduer i standardmål

Vores moderne vinduer med 3-lags glas består af tre glasruder og to hulrum med “varme” afstandsprofiler af gummi. Glassets tykkelse varierer mellem 3-6 mm. Hulrummene er hver især 18 mm. Dette giver en samlet tykkelse på 48 mm for klart glas.

Vinduer med 3-lags glas er derfor 71% tykkere end 2-lags glas. Det betyder, at elementerne har en særdeles god isoleringsevne. De er derfor også energimærke A, og det vi betegner som energiruder. Disse har en lav u-værdi på 0,53.

Vores vinduespartier kan fås med alt fra udluftningsventiler til solbeskyttende eller lydisolerende glas.

Alle vores vinduer hjælper på indeklima og varmeregning

Alle vinduer har en stor effekt på din boligs indeklima, sikkerhed og lysindfald. Og selvom at vores vinduer i træ er holdbare, så forklarer vi herunder, hvorfor vi anbefaler at vælge vedligeholdelsesfrie vinduer i træ og aluminium.

Men udover standardmål, så er fordelen at du hos Klar bestiller dine nye vinduer efter mål ved brug af vores designer.

Materiale: Træ eller Træ/Alu?

Du kan få nye vinduer efter mål og består som standard af nordisk langsomtvoksende fyrretræ, der har en høj isoleringsevne, naturlig imprægnering og solid holdbarhed. Her får du 100% kernetræ i karmen samt knastfrit og høj kerneandel. 

Træet er FSC-certificeret, som er din sikkerhed for bæredygtig produktion. 

Ønsker du en næsten vedligeholdelsesfri løsning, så kan du vælge en moderne udgave i materialekombinationen af fyrretræ og aluminium. Her beskyttes træet af aluminium. Dette gør, at vinduerne kan holde op til en livstid, uden at skulle vedligeholdes. Hos Klar får du flotte og billige træ alu vinduer med minimal vedligeholdelse.

Den udvendige del af vinduet består af en pulverlakeret aluminiumsramme, som beskytter trækonstruktionen mod vind, vejr og UV ståler fra solen. Holdbarheden er forbedret og vedligeholdelsen er nedsat. Vi anbefaler, at du vasker rammen og smører hængslerne 1-2 gange om året.

Lær om vedligeholdelsesfrie vinduer der har sine fordele:

  • Træ/alu giver minimal vedligehold og holder meget længe

  • Kernetræet i træ/alu vinduer holder vinduet isolerende

Glas: Skal du vælge 2-lags eller 3-lags glas? 

Du skal pr. BR20 lovkrav vælge 3-lags glas til helårsboliger. Skal du derimod købe til en fritidsbolig, altså sommerhus eller et skur, så kan du vælge 2-lags glas.

Hos Klar har hele vores produktsortiment energimærke A. Alle 3-lags produkter har en høj grad af lyd- og varmeisolering. 

Ifølge det svenske energitilsyn, Energimyndigheten, så forsvinder op til en tredjedel af husets varme igennem 2-glas-ruder. Derfor bør du erstatte dine ældre vinduer og bestille de energirigtige vinduer med 3-lags glas her hos Klar.

Er du generet af støj udefra?

Så anbefaler vi, at vælge vinduer med lyddæmpende glas.

Er du generet af støj, så kan du med fordel vælge lyddæmpende glas til dine 3-lags vinduer. Vælger du lyddæmpende glas, vil der blive brugt forskellige glasstykkelser i rudens opbygning, hvilket mindsker lydbølgerne.

Om det er støj fra vejen, fra byggepladsen eller noget helt trejde, så vil du opleve, at støjen vil være betydligt reduceret. 

Vælg lyddæmpende glas, hvis du bor tæt på støjgener

Læs mere om lyddæmpende glas

Indtast dine mål og beregn din pris på nye vinduer

Du kan lynhurtigt beregne prisen på dine nye vinduer og døre efter mål ved at bruge vores designer. Designeren finder du, når du klikker ind på et specifikt vindue.

Skal du have prisen på dine ønskede vinduer, så anbefaler vi, at du:

  • Vælger dit ønskede vindue til din bolig

  • Indtaster dine specifikke mål

  • Vælger materialer

  • Vælger eventuelt tilbehør

Prisen på dit vindue udregnes øjeblikkeligt (tilbud og rabatter er inkluderet i prisen). Designeren opdateres løbende, når du tilvælger eller fravælger valgmuligheder. I designeren kan du også vælge at få sprosser påsat.

Et stort udvalg af vedligeholdelsesfrie vinduer

Vi tilbyder 7 forskellige type vinduer og 119 forskellige variationer. Prisen på vinduer afhænger af størrelsen og kompleksiteten. Simple enheder som for eksempel et topstyret vindue ligger i den billigere ende, hvorimod prisen er højere for bondehusvinduer eller dannebrogsvinduer.

Om du ønsker trævinduer, minimal vedligeholdelse med vinduer i træ/aluminium, så kan du finde dit drømmevindue i sortimentet. Her finder du vores vinduer med sprosser, aluminiumsvinduer og nye vinduer med holdbarhed og design i fokus. Få målt dine vinduer ved hjælp af vores guide til vinduesopmåling, og bestil de helt rigtige billige vinduer når du er klar.

Her er nogle af fordelene ved at skifte ældre vinduer ud:

1) Energivenlig bolig

Vinduerne er et af de bedste steder, man kan starte, hvis man vil energioptimere sit hjem. Det bedste valg for de energibevidste er at vælge vore Premium Energi+ 3-lags glas med udluftningsventiler. Når du vælger vinduer med ventilation sikrer du et sundt indeklima, hvor der bliver luftet tilstrækkeligt ud. Dertil kan du benytte en vinduesproducent som Klar. Vi bruger udelukkende træ fra ansvarligt skovbrug, hvor træerne bliver genplantet, og vores maling er vandbaseret og uden giftstoffer.

2) Spar penge på varmeregning

En af de gode grunde til at købe nye energivinduer er besparelser på varmeregningen. Det er jo samtidig en af de økonomiske belønninger ved at være energivenlig - at du ikke fyrer for gråspurvene og holder varmen inde i huset. Ideen er simpel - jo bedre isoleret dit hjem er, des mindre bliver dit varmeforbrug. Læs mere her.

3) Tyverisikring af dit hjem

37% af indbrud i private huse sker gennem vinduet, så det er selvsagt et godt sted at starte tyverisikringen af dit hjem. Tjek om de er limet indefra, at hagekolverne er krummede og forstærkede, samt at låsen er af høj kvalitet og er dirkesikret og boresikret. Lever dine vinduer og døre ikke op til disse sikkerhedskrav, kan du købe nye hos os, som holder tyvene ude og giver dig et sikkert hjem!

4) Mindre træk fra alle vinduer

Nye energivinduer er næsten altid mere tætte end ældre versioner. Hvis du er generet af ubehagelig trækvind i dit hjem, bør du uden tvivl undersøge det nærmere. Tætte og godt isolerede vinduer øger samtidig din families sundhed.

5) Mindre dug med “varm kant”

Nye vinduer vil ofte give mere dug, fordi de isolerer din bolig bedre, men køber du dem med “varm kant” mindskes duggen langs siderne. Alle vores enheder har varm kant som standard.

6) Forøg salgsværdien af din bolig

Som ved alle andre renoveringsprojekter af boligen, øger nye energivinduer i god kvalitet salgsværdien af ældre boliger. Her vil der i din tilstandsrapport blive angivet et energimærke, efter hvor godt isoleret din bolig er. Her har vinduer som bekendt meget at sige. Derudover bestemmer vinduer hvilket udtryk, din bolig har. Vinduer med sprosser kan give et mere traditionelt udseende, som glæder nogle mens et moderne design tiltrækker andre.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor køber man nye vinduer?

Vi anbefaler, at du køber nye vinduer og døre fra en netbutik, da du i snit sparer op til 35% på prisen i forhold til at købe vinduer på traditionel vis fra en tømrerhandel. Hos Klar finder du et stort udvalg af Energimærke A vinduer i træ eller træ + aluminium.

Hvor lang tid holder vinduer?

Du kan forvente at nyere vinduer, der løbende vedligeholdes, har en levetid på 30-60 år. Moderne vinduer i træ + aluminium er meget slidstærke og holdbare, hvorfor Klar også anbefaler at vælge denne kombination af materialer.

Hvad koster nye vinduer?

Du kan bruge vores prisberegner, så du kan se, hvad det helt konkret koster at vælge nye vinduer til din bolig.

Hvad koster det at skifte vinduer? 

Du kan spare mange penge ved selv at måle op samt montere dine vinduer og døre. På denne måde skubber du prisen i bund, særligt hvis du køber til lavpris fra Klar. Selvom prisen på nye vinduer kan virke stor, så er gamle vinduer ofte utætte og ved at skifte vinduet kan du på sigt spare på varmeregningen

Hvordan måler man op til nye vinduer?

Du kan snildt selv lave opmåling til at købe nye vinduer. Det kræver, at du papir, blyant og en tommestok/målebånd ved hænderne. Læs vores guide til opmåling af vinduer her.

Hvordan monterer jeg vinduer?

Montering af nye vinduer er på ingen måde raketvidenskab, men det kræver lidt snilde. Ønsker du at montere dine vinduer selv, så læs vores guide til montering af vinduer her.

Brug for hjælp?

Samlet set er der mange fordele ved at investere i nye, billige vinduer til dit hus, og du kan tilpasse dem til lige præcis din situation og behov. Prisen afhænger af mange faktorer, men én ting er sikkert - Klar vil altid gå forrest i udviklingen af billige vinduer af god kvalitet. Er du stadig i tvivl, så er du velkommen til at ringe til vores kundeservice, der altid vil kunne hjælpe dig med råd og vejledning.