Hvorfor vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du vinduer ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling. Hvis du er på udkig efter nye vinduer, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Vi er stolte af det vi gør!

Vi sætter en stor ære i vores arbejde og gør en dyd ud af, udelukkende at producere vinduer og døre der lever op til de strengeste krav på markedet.

FSC® er en international medlemsorganisation, der sætter standarder for ansvarlig skovdrift og som støttes af en bred vifte af interessenter.

Vi er et stolt medlem af IngenCO2, hvilket betyder, at vi støtter globale projekter og initiativer, der skal sikre etablering af vedvarende enerigkilder i hele verden.

E-mærket er en nonprofitorganisation og er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Mærket angiver, at webshoppen er troværdig, hvilket sikres gennem løbende kvalitetskontrol.

Bestil i dag

Spar op til 40% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Fragt fra kun 339 kr!

Åbningstider hverdage: 8.00-22.00. 
| Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider hverdage: 8.00-22.00. | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883