Gør som Mogens: Monter dine egne vinduer og døre image

Gør som Mogens: Monter dine egne vinduer og døre

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Er du KLAR til at få udskiftet dine vinduer og døre? Måske er du lidt handy og overvejer selv at montere dine? Intet problem! Mogens og Klar kan hjælpe dig, med det du har brug for - alt fra køb af vinduer og døre, til opmåling og montering. 

Mogens er en af vores handy kunder, som for nyligt har opgraderet sit sommerhus på Bogø med 8 nye bondehusvinduer. Mogens har monteret sine vinduer på egen hånd og har oplevet, hvor nemt det er: "De er nemme at sætte i, der er ikke så mange ben i det. Det er enkelt. De er jo ikke så store, så én mand kan jo sagtens bakse rundt med dem."

Mogens startede sin rejse med Klar, da han ønskede vinduer med mindst mulig vedligeholdelse udvendigt, men som stadig ligner trævinduer indvendigt. Han valgte at købe træ/alu vinduer, som er en god kombination for at opnå et næsten vedligeholdelsesfrit vindue med lang levetid, høj isoleringsevne og beskyttelse af træet udvendigt.

Mogens valgte Klar efter at have sammenlignet tilbud fra 4 forskellige producenter, hvor han gjorde meget ud af at sikre sig, at det var samme kvalitet der blev leveret: "Det eneste, der skilte sig ud, var, at Klar var noget billigere," forklarer Mogens, "Min oplevelse med Klar efter de blev monteret, har været meget tilfredsstillende. Det fungerede altsammen som det skulle!"

Føler du dig nu KLAR til at montere selv? Mangler du bare vinduerne så du kan komme igang? 

Den gode Mogens sætter sit vindue fra Klar op

Sådan monterer du selv dine vinduer og døre

Når du vælger at renovere dit hus og udskifte vinduer og døre, skal du være særlig omhyggelig så du sikrer et solidt og udførligt arbejde på huset.

Hvis du ikke har gjort det før, kan det fungere som et fint gør-det-selv-projekt som du bliver stolt af at have klaret. Hvis Mogens kan, så kan du også!

Vi har lavet en guide både for montage samt for opmåling af vinduer og døre og have klar til projektet. Du finder en guide til både afmontering af eksisterende vinduer og døre samt monteringen af nye. Følg guiden nøje og vær omhyggelig med at udføre hvert trin korrekt - så skal det nok gå smurt.

Husk korrekt tætning af vinduer og døre: For at være sikker på at holde varmen inde og at dine nye vinduer og døre kan holde til barsk vejr udenfor, er det vigtigt at du isolerer korrekt omkring dem. I guiden kan du også læse om effektiv isolering af vinduer og døre.  

Har du spørgsmål til isætning af vinduer eller montering af døre så kontakt os endelig. Vi sidder klar ved telefonerne og kan i de fleste tilfælde guide dig på rette vej. Du kan kontakte os her, så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt.