Spar op til 60%
Fra gammelt til nyt: Renoveringen af svensk skærgårdsvilla image

Fra gammelt til nyt: Renoveringen af svensk skærgårdsvilla

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Kun en times sejltur fra Stockholm fandt vi det sommerhus, som vi alle ville ønske var vores eget - med den mest fantastiske udsigt! 

Det var en varm septemberdag, da vi blev inviteret til at se forvandlingen af Bingos sommerhus, der ligger på en af Stockholms 30.000 øer. Bingos smukke gamle træhus med en fantastisk havudsigt var blevet renoveret i flere omgange - og i sommeren 2021 var det tid til at udskifte vinduer, terrassedøre og facadedør.

Thomas og Maria fra Klar havde fornøjelsen af at besøge Bingos sommerhus, hvilket du kan blive inspireret af i videoen nedenfor:

Du kan sætte danske undertekster på ved at klikke på CC i videoen. 

På førstesalen er der blevet installeret 2 store fastkarm vinduer sammen med to dobbelte terrassedøre. Den ene terrassedør fører ud til en stor nybygget balkon, og den anden, en indadvendt terrassedør, er lavet til en fransk altan med havudsigt fra soveværelset.

Et fantastisk lysindfald

De store vinduer og glasdøre med sprosser har forøget mængden af sollys i overetagen og har skabt smukke kontraster fra sprossernes skygger. På begge gavle har Bingo valgt bondehusvinduer med sprosser. Disse mindre vinduer giver mulighed for effektiv ventilation ved hjælp af de medfølgende anverfer, som holder vinduet åbent på klem. Perfekt til de gange, hvor du ikke har lyst til at åbne dørene.

Et billede af bingo

Lavere energiregning 

De nye vinduer og døre har ikke kun bidraget med et forbedret lysindfaldet, men hjælper også med at holde huset i en behagelig temperatur. Bingo valgte sine vinduer og døre med 3-lags glas, som er med til at mindske varmelækager, samtidig med at varmeudgifterne reduceres.  

Ekstra sikker hoveddør

Husets gamle hoveddør trængte til en opgradering, og den blev derfor erstattet af en ny tyverisikret facadedør med en ekstra tyverihæmmende låsekerne, som den gratis sikkerhedspakke du får med til din dør. Med et enkelt løft af håndtaget foldes trepunktslåsen med de tre tykke låsebolte ud. Bingos yndlingselement på den nye facadedør.

Bingos Top 5: Det bedste ved Klar 

  1. Hurtig og nem levering

  2. Muligheden for at få de nøjagtige mål, der er nødvendige

  3. Robust og sikker lås på facadedøren

  4. Mulighed for at bevare husets ældre karakter med de nye elementer

  5. Lavere energiregning med energimærke A vinduer og døre