Klarvinduer blev etableret med egen fabrik i Estland i 2014 og producerer udelukkende kvalitets vinduer og døre til det danske marked. I modsætning til andre producenter, når Klarvinduer sine kunder gennem en helt unik og prisbelønnet web-platform, der hjælper kunden med at spare både tid og penge, alt imens de køber nye vinduer og døre på nettet. Klarvinduer vandt blandt andet The Silver Egg ved The Golden Egg Award i Estland. 

SHOP VINDUER  SHOP døre

1Vi elsker gør-det-selv typen!
Klarvinduer hjælper alle, der vil bestille nye vinduer og døre. Via vores online bestillingssystem kan du bestille alt fra a til z og undgå dyre mellemled. Hos andre virksomheder skal du først have besøg af en tømrer, der vurderer projektet, og hvis du ønsker kvalitet til billige priser, så får du vinduer og monteringsarbejde fra to forskellige virksomheder. Hos Klarvinduer har vi det hele samlet ét sted, og bestillingsmodulet er online - det er helt unikt!
2Visionen
Klarvinduers vision er at bevise, at alle er i stand til at købe vinduer og døre online. Vores brugervenlige købsproces hjælper kunden til at sammensætte sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er muligt, hvis vi yder professionel vejledning på det rigtige tidspunkt.
3Hvorfor Estland?

Klarvinduers grundlæggere er fra Estland, hvorfor det gav mening for os at placere produktionen/fabrikken der. Vi ønsker, i stedet for at producere vores produkter i dårlige miljøer og samfund, at repræsentere et digitalt og udviklende samfund, hvor fra Danmark også fik sit elskede Dannebrog. Vores fabrik befinder sig i den smukke universitetsby Tartu, som er den andenstørste by I Estland. Tartu bliver ofte omtalt, som det intellektuelle centrum for landet, grundet nationens ældste og mest velkendte universitet befinder sig her, nemlig the University of Tartu. Udover den smukke natur – og arkitektur er Tartu også kendt som værende den by, hvor flest opstartsvirksomheder bliver etableret.

Vi anvender kun det bedste langsomt voksende fyrretræ, som også stammer fra Estland, fra FSC certificerede leverandører og selvfølgelig er alle vore andre materialer ligeledes af højeste kvalitet. Alt andet ville da være unaturligt. Dine nye vinduer og døre fra Klarvinduer, skulle jo gerne sidde i dit hus de næste par generationer. 

4Vores værdier 
Hos Klarvinduer har vi altid en finger på pulsen – og sætter altid et personligt præg på hver enkel kundehenvendelse, til trods for, at vi et firma I rivende udvikling. Gennemsigtighed er en vigtig faktor for os, hvorfor vi hos Klarvinduer ligeledes tror på, at gennemsigtighed og åbenhed er vejen frem. Ingen fordyrende mellemled, ingen skjulte gebyrer – vi vil bare gerne have lov til at levere det bedste af det bedste – direkte fra fabrikken til dit dørtrin. Vi er i konstant udvikling, hvorfor vi også mener at vores E-commerce platform aldrig er 100% færdig. Dette vil sige, at vi hele tiden bestræber os på at udvikle – og søge nye alternativer til at gøre vores kunders, jeres liv nemmere.

Som vi også før har nævnt er vores medarbejder en af vores vigtigste værdier – vi tror nemlig på, at glad og velinformerede medarbejdere fører til et godt stykke arbejde.

5
Sådan kommer du i kontakt med os
Hos Klarvinduer er visionen KLAR – vi er til for vore kunder!

De fleste mennesker oplever måske kun en eller to gange at skulle investere i nye vinduer og døre, så det er oftest en stor beslutning der skal tages. Derfor er vi altid klar til at hjælpe dig – med gode råd, vejledning, information og generelt bare med svar på alle de spørgsmål du må have. Og tøv endelig ikke med at kontakte os – alle spørgsmål er relevante og vi tager dem alle meget seriøst!

Der er flere måder at komme i kontakt med os på. Uanset hvilken du vælger, vil vi bestræbe os på at give dig svar med det samme, eller hurtigst muligt efter vi har fået din henvendelse og senest den førstkommende hverdag! Du kan også kontakte os ved at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt.
6
Vi findes også i Norge, Sverige og Storbritanien
Hos Klarvinduer er vi en del af en større koncern, som også strækker sig udenfor de danske grænser. Udover det danske markedet, så tilbyder vi også kvalitets vinduer og døre med Klarvinduer i Norge, Klarfönster i Sverige og Klarwindows i Storbritanien. Hvis du er nysgerrig kan du bruge disse links herunder og besøge deres mest populære produkter fra hver deres hjemmeside.

Norge Sverige Storbritanien

Vinduer
Dører

Fönster
Dörrar

Windows
Doors