Om Klarvinduer

Hos Klarvinduer sætter vi kunden, kvalitet og gennemsigtighed i højsædet – fra du placerer din ordre, til elementerne er færdigmonterede.

Men vi laver ikke bare fantastiske vinduer og døre, som selvfølgelig er 100 % dansk design og som selvfølgelig giver dig den bedste udsigt. Vi stræber efter at du får realiseret dine visioner - sagen er Klar!

1Visionen
Det er dér, det hele begynder. Nogle har den, andre har den bare ikke, men det er dén, der adskiller de lyse hoveder fra resten.

Og dét, vi i virkeligheden gør, er at give dig præcis det du har brug for, så du kan virkeliggøre din egen vision: Visionen af netop dit hjem.
2Vore produkter
Selvfølgelig, anvender vi kun langsomt voksende fyrretræ fra FSC certificerede leverandører og selvfølgelig bruger vi kun alle andre materialer af højeste kvalitet. Alt andet ville da være unaturligt. Dine nye vinduer og døre fra Klarvinduer, skulle jo gerne sidde i dit hus de næste par generationer. 
3Gennemsigtighed
Hos Klarvinduer tror vi på, at gennemsigtighed og åbenhed er vejen frem. Det er egentlig ikke særlig kompliceret. Uden fordyrende mellemled, uden skjulte gebyrer – vi vil bare gerne have lov til at levere det bedste af det bedste – direkte fra fabrikken til dit dørtrin.

Du kan også kontakte os ved at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt. 

Kontakt os om visionerne

Brug knappen her nedenfor, for at høre mere om os og vore visioner. Så vil vores Kundeservice hurtigst muligt svare dig.

Forårsfeber!

50% på alle produkter

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883