null.jpeg

Bestil her: vinduer & døre 

Vores dygtige kundeservice team lytter altid opmærksomt til vores kunder. En af de mange gode ideer, de har udviklet i fællesskab med vores kunder er vores nye prismatch funktion. Hos Klarvinduer vil vi gøre det så let som muligt at bestille kvalitetsvinduer online - leveret direkte til dit hjem. Nu behøver du ikke længere sammenligne flere forskellige hjemmesider i uendelighed og gå igennem den lange bestillingsprocess igen og igen. Nu behøver du kun gøre det på www.klarvinduer.dk, og finder du samme produkt billigere et andet sted, så matcher vi prisen. 

Få den bedste pris med kun 5 trin:

 1. Fyld din indkøbskurv med vinduer og døre tilpasset netop dit hjem
 2. Tag screenshots af konkurrenters potentielle lavere priser (hvis du kan finde det!)
 3. Klik på "Prismatch" og del din kurv og screenshot med os
 4. Vores kundeservice vil gennemgå fremsendte og bekræfte priserne
 5. Har du fundet billigere produkter hos vores konkurrenter, så matcher vi prisen

God kvalitet, gode priser og GOD SERVICE! 

Hos Klarvinduer går vi meget op i kvaliteten af vores vinduer og døre men... vores serviceniveau og din oplevelse af vores hjemmeside er ligeså vigtig for os! En del af denne process er vores kunders feedback - vi er meget taknemmelige for både ris og ros! Vi opfordrer dig derfor til at dele din feedback på vores ny prismatch funktion med os - det ville være en kæmpe hjælp! Du kan også læse udpluk af vores kunders oplevelser med vores produkter og hjemmesideoplevelser her

Vi er stolte af vores håndværk og service

Vi har mange ting vi er stolte af. Vores højteknologiske fabrik i Estland. Vores dygtige og detaljeorienterede fabriksmedarbejdere. Vores kundeservice. Og meget mere! Alt dette er vigtigt, men råmatrialerne til at kunne producere kvalitetsvinduer og -døre er noget af det vigtigste! Derfor går vi gerne den ekstra mil for de helt rigtige materialer. En af vores leverandører af glas er verdenskendt, og du finder deres glas  i ruderne på rigtig mange typer privatbiler i dag. Vores træværk er fra langsomt voksende fyrretræ, og selvom vi har de bedste leverandører så kvalitetstjekker vi ALTID. 

Træ - hjertet af vores produkt og din garanti for god kvalitet 

Kvaliteten af træet, der bruges til at producere vinduer og døre er vigtigt. Vi bruger langsomt voksende fyrretræ for at opnå den bedste kvalitet, og er FSC og PEFC certificerede, hvilket sikrer bæredygtigt skovbrug og genplantning. I Danmark vokser fyrretræ for hurtigt og giver anledning til dårlig kvalitet. Derfor bruger vi et Estisk savværk med træ fra koldere breddegrader. Smalle årringe og flere knaster er indikatorer på kvalitetstræ. Knaster kommer med alderen og smalle årringe som resultat af koldt vejr og langsom vækst. Hos Klarvinduer bruger vi kun langsomt voksende fyrretræ af bedste kvalitet, og det er en af de mange årsager til, at vi tilbyder 10 års garanti på alle vores produkter. 

Glas - kun det bedste er godt nok til os

Vi bruger glas fra SAINT-GOBAIN fordi deres kvalitet stemmer overens med vores vision. Virksomheden er over 350 år gammel, og en af de mest anderkendte producenter af glas i verden. Vi tilbyder endda flere forskellige glastyper til særlige situationer blandt andet: 

 • Sikkerhedsglas - 5 gange stærkere end normalt glas og beskytter din familie i tilfælde af uheld og indbrud
 • Lydglas - roligere nætter med minimum 3 db lydnedsættelse
 • Solbeskyttende glas - bedre indeklima med 2/3 mindre varme fra solen 

  Uanset hvilket vindue eller dør du vælger, så får du et produkt i højklasse, og nu kan du som noget helt nyt prøve vores nye prismatch funktion. Prøv den af i dag og fortæl os hvad du synes! 

  Bestil her: vinduer & døre