Klar - Vores værdier

Hvad betyder det for dig?

Har du nogensinde undret dig over, hvordan vi kan levere førsteklasses vinduer og døre til dig til så lave priser? Det hele starter med vores kerneværdier.

Vores værdier hos Klar

K står for Know-How (viden)

Know-how

Hos Klar er vi hver især specialister i vores felt. Vi bruger vores ekspertise til at imødekomme vores kunders behov, være innovative og levere førsteklassesprodukter og -service. Vi skaber kundetilfredshed gennem konstante forbedringer og ved at levere fremragende kvalitet. Den kvalitet er kun mulig gennem effektiv vidensdeling på vores platform. Vores innovative kultur lader vores eksperter udforske nye ideer og teknologier. Samtidig fremmer vores kundeorienterede tilgang aktiv deltagelse og udvikling af løsninger.

L står for Lean

Lean

Hos Klar har vi en Lean-tankegang: Vi fjerner spild, forbedrer kvaliteten, reducerer omkostninger og sænker produktionstiden. Vi tror på kvalitet i alle vores processer og vi arbejder kontinuerligt på at optimere vores produktionsprocesser. Derfor har vi ikke noget “på lager” - alle døre og vinduer laves hver gang efter højeste standarder og vores kunders høje krav. Kun på den måde kan vi gøre vores kunder tilfredse og overgå deres forventninger.

A står for Ambitious (ambition)

Ambitious

Hos Klar er vi kendt for vores ambitioner! Vi har den bedste kvalitet til de laveste priser. Vi stræber hele tiden efter at være de bedste i branchen. Vi sætter klare og ambitiøse mål, der gør det muligt for os at opnå de højeste standarder. Vores mål er drivkraften bag at levere innovative løsninger og konstant overgå vore kunders forventninger til uvurderlig værdi - alt sammen til de mest attraktive priser på markedet.

R står for Reliable (pålidelig)

Reliable

Som en pålidelig leverandør af vinduer og døre sætter vi en ære i at holde vores løfter. Derfor er pålidelighed en central værdi for Klar. Vi ved, at kundetilfredshed kun skabes ved rettidig levering, produkter af enestående kvalitet og en service man kan stole på. Derfor arbejder vi hårdt for at overholde vores forpligtelser over for vores kunder. Vi kombinerer pålidelighed med konkurrencedygtige priser, så vores kunder kan stole på, at de får produkter af højeste kvalitet til laveste priser - uden at gå på kompromis med vores standarder.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre