Fastkarm vinduer

Fastkarmsvinduer er den perfekte løsning til større vinduespartier, hvor der ønskes størst muligt lysindfald, uden krav om at kunne åbne vinduerne. Fastkarmsvinduer bliver ofte kombineret med andre vinduestyper og døre, og der er mange muligheder for udseendet. Vælg med post for seperate ruder eller uden post for ruder opdelt med sprosser. Hos Klarvinduer samles alle vinduer i langtidsholdbart træ på egen fabrik – og fås med lavenergi glas og beskyttende aluminium. Vi producerer vinduerne efter dine mål og leverer hurtigt og billigt. Læs mere og find gode priser og tilbud på nye fastkarmsvinduer her.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ E-mærket  Trustpilot 4,4

Hvorfor fastkarm vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du fastkarm vinduer ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling. Hvis du er på udkig efter nye fastkarm vinduer, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Bestil i dag

Spar op til 45% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Direkte fra egen fabrik til dig fra kun 475,-

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883