udsalg: 55%

Døre

Find prisen på din nye dør og se udvalget nedenfor.

Det er nemt at bestille vinduer og døre online
1

Mål dine gamle vinduer og døre op:

Læs vores guide til opmåling

 
2

Find dine nye vinduer og døre

 
3

Få dem leveret og montér dem:

Læs vores guide til montering

 
Certificeret venlig webshop

Din bestilling hos os er god for os allesammen – det sørger vi for!

Energivinduer
Miljømærket for ansvarligt skovbrug
Ældresagen

Lenes flotte skur har vinduer og døre fra Klar

Find en billig hoveddør, facadedør eller terrassedør i holdbart materiale og med sikkerheden i top. Du finder en flot yderdør til en god pris lige her. Her kan du for eksempel finde den personlige yderdør, som sætter prikken over i’et på din facade. Vi tilbyder også alt lige fra facadedøre, bryggersdøre og entredøre til døre med glasruder. Så uanset om du er på udkig efter massive udvendige døre eller fyldningsdøre på mål, så kan du finde det lige her.

Af materialer kan du finde alt det hjertet begærer inden for yderdøre på mål.

Vi har følgende typer af døre:

  • Hoveddøre og facadedøre

  • Dobbelte facadedøre

  • Enkelt og dobbelt terrassedøre

  • Facadedørsparti, hvor både hoveddør og sideparti hænger sammen

  • Særskilte sidepartier

Vælg en dør i træ eller træ/alu

Her kan du for eksempel vælge mellem træ eller træ/alu døre. Det kan også være du har et sommerhus, hvor træ hoveddøre passer bedre ind i stilen. På den måde kan du jo også frit vælge om det skal være en sort hoveddør, eller om du hellere vil have hvide døre. Endelig kan du også finde døre uden gerigter, hvis det er dit behov.

Vi tilbyder billige hoveddøre af høj kvalitet - og med vores prismatch er du garanteret et godt forhold mellem pris og kvalitet. Find nye yderdøre efter mål, så du er sikker på at få den rette dør til dine behov.

Er du på udkig efter en udhusdør eller en dobbelt udhusdør til dit skur, garage eller havestue, så har vi også et bredt udvalg af isolerende døre, der sikrer, at du kan holde varmen.

Køb din hoveddør online og få leveret hurtigt og direkte fra vores fabrik til dig.

Døre efter mål til dit hjem

Hovedøre efter mål hos Klar er af god kvalitet både udseendemæssigt og sikkerhedsmæssigt. Det er massive døre, der holder mange år frem. Vi tilbyder både yderdøre efter mål, døre efter gamle mål og standard dør mål. Falder det inden for dine forventninger, kan du trygt bestille hos os. Du kan få hele 6 typer og 96 variationer, der er baseret på traditionelt dansk design. Tag et kig på din favorit, så sørger vi for priser og service på billige døre, der gør dig ekstra glad.

Vælg den rigtige yderdør til netop dit hjem

Du kan bruge vores døre, som du vil, men vi har specialiseret os i at producere døre til ydersiderne af de danske husstande. Her kan du frit vælge om det skal være i forbindelse med din terrasse, eller om det er indgangen til dit hus. Entredøren er dit, og dine gæsters første møde med dit hjem. Her vejer sikkerhed og udseende måske tungere end ved terrassedøre, hvor lys og god udsigt til haven typisk er det vigtigste. Du kan vælge farve og materiale og style den med fyldninger, mønstrer og glas, så den passer perfekt til resten af din bolig.

Ny dør skræddersyet til dine behov

Fordelen ved yderdøre efter mål er, at du kan få dem skræddersyet til netop dine behov. Det gælder både mål, udseende og materialer. Den mindste standard yderdør vi tilbyder, er enkeltdøre på 70 cm i bredden og 175 cm i højden.

Vi har valgt at tilbyde mindre dimensioner, da folk har vidt forskellige behov, og vi vil gerne kunne tilbyde vores billige yderdøre til alle behov og formål. Typisk giver det kun mening at have en yderdør, hvor man ikke behøver at bukke sig for at komme igennem, men strukturen på bygningen kan give begrænsninger på, hvor stor en dør, man kan få monteret, uden at det bliver et større renoveringsprojekt.

Du bestemmer højden på din dør 

Hos Klar har vi døre på specialmål, så du kan få en dørstørrelse som passer dig.

Standard mål på hoveddøre er omkring 90 centimeter i bredden og 2 meter i højden. Vores største enkeltdøre er 230 centimeter høje og 110 centimeter brede. Så er der plads til alle! Er bredden på 110 centimeter ikke nok, så kan du vælge både dobbelt terrassedøre og dobbelt facadedøre, der giver indgangen til dit hjem et ekstra pift. Ønsker du flotte detaljer til din hoveddør, som giver din facade lidt kant, så er det også en mulighed.

Find din hoveddør efter mål i dag, design den præcis som du ønsker den, og få en skarp dør pris!

Billige døre af høj kvalitet

Klar har kæmpet en sej kamp lige siden 2015, hvor vi første gang tilbød billige yderdøre til det danske marked. Danmark har fra start været det primære mål, hvilket betyder, at den danske stil og design er i vores døres DNA. Når du bestiller en ny yderdør, ønsker du selvfølgelig at få den så billigt som overhovedet muligt. Men hvad koster en dør? Det afhænger meget af materialerne og kvaliteten. Vil du se på den samme billige plastikdør hver dag, når du kommer hjem, eller vil du fryde dig over en lækker aluminiumsdør eller vinduesdør med pæne detaljer, et indbydende greb, og en lås, der holder uvedkommende gæster ude?

Køb hoveddøre som du bliver glad af at se på, og lad det samtidig være hoveddøre på mål, så du er sikker på at få en skræddersyet løsning til dit hjem. Hos os finder du en massiv yderdør, som garanterer høj sikkerhed. Vi har et stort udvalg af yderdøre til salg, så der er noget til enhver smag.

Lavet med omhu og estisk træ

Hos Klar er vi meget stolte af vores håndværk, og vores hoveddøre er kronen på værket. Vi har en toptunet fabrik i Estland, hvor robotter, maskiner og medarbejdere laver hoveddøre efter mål i en smuk symbiose af robotternes præcision og fabriks-medarbejdernes øje for detaljen. Klar har nogle af de bedste underleverandører på markedet.

Vi har besluttet os for, at vi gerne vil betale ekstra for vores underleverandører, uden at det skal koste ekstra for dig. Saint-Gobain er en af de ældste glasproducenter i verden, og giver os mulighed for at tilbyde dig et bredt udvalg af forskellige typer glas, hvor vores værdier er nøje gennemtænkte og bygger på over 100 års erfaring og ekspertise. Det dækker blandt andet over hvor meget lys, der trænger igennem glasset, og hvor godt det holder på varmen.

Til vores låse bruger vi ASSA ABLOY, tidligere er kendt som RUKO, som skiftede navn i 2018.

Det er måske lige i overkanten at love, at vi hos Klar kan give dig hoveddøre, der gør dig glad for at komme hjem, men vi kan i hvert fald love, at du får billige hoveddøre af god kvalitet. Og det gør dig forhåbentlig glad! Køb en yderdør der passer lige til dine behov, og samtidig ikke sprænger dit budget.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en ny hoveddør?

Du kan bruge vores prisberegner, så du kan se, hvad det helt konkret koster at få nye hoveddøre til din bolig.

Hvad koster det at udskifte en hoveddør?

Du kan spare mange penge ved selv at måle op samt montere din nye hoveddør. På denne måde skubber du prisen i bund, særligt hvis du køber hoveddøre til lavpris fra Klar.

Hvordan måler man op til en ny hoveddør?

Du kan snildt måle op til din nye hoveddør på egen hånd. Det kræver, at du papir, blyant og en tommestok/målebånd ved hænderne. Læs vores guide til opmåling af døre her.

Hvordan monterer jeg en ny dør?

Montering af en ny dør er på ingen måde raketvidenskab, men det kræver lidt snilde. Ønsker du at montere din dør selv, så læs vores guide til montering af døre her.

Hvilke materialer kan jeg få en yderdør i?

Du kan få yderdøre i træ og træ/alu, hvor den hårdføre og modstandsdygtige aluminium danner rammen om en kerne af træ.

Brug for hjælp til at vælge den rigtige dør?

Det kan virke svært eller overvældende at skulle vælge den rigtige dør til dit hjem. Skal du mon bruge en indgangsdør eller udgangsdør? Hvad er bedst? Der er mange overvejelser at have for øje. Derfor står vores søde og kompetente personale altid klar med tips og tricks, og vil med glæde vejlede dig enten via mail, chat eller på telefonen.