Formular til teknisk hjælp

Synlige mangler og/eller skader SKAL meddeles inden monteringen! Det er Køberens eget ansvar at meddele Klarvinduer om evt. skader eller fejl på produktet, men hvis dette ikke er meddelt inden montering af produktet, så anses modtagekontrollen som udført. Beskadige elementer der er blevet monteret bliver ikke anerkendt som reklamationsberettiget.

Her kan du læse om Klars reklamationspolitik og meddele sager. Du har sikkert glædet dig til at pakke dine nye vinduer ud, men det er bedst, at du følger 4 vigtige skridt, inden du gør det. Så sikrer du dig, at alt er som det skal være.

Når du modtager

Kig produkterne igennem med chaufføren, før du pakker dem ud. Se efter ‘synlige skader’, dvs. skader som kan ses før udpakning. Hvis du finder nogen, skal du nemlig kvittere med forbehold sammen med chaufføren på følgesedlen.

Tag hurtig kontakt

Hvis der er ‘synlige skader’, skal du også kontakte os indenfor 24 timer. Efter at have kontaktet os, kan du pakke ordren ud og se efter ‘skjulte skader’, dvs. skader der først kan ses efter udpakning. Hvis der er skjulte skader, har du 7 dage til at kontakte os og lave en reklamation.

Tag billeder

Tag billeder af det sted, hvor der er en skade, fejl eller mangel. Tag også billeder af hele pallen med produkterne på, hvis der er tale om en synlig skade. Tag billeder af hele produktet forfra og bagfra, hvis det handler om en skjult skade. 

OBS! Bemærk venligst at visse aspekter af kvaliteten af produktet (herunder; skævhed, asymmetri etc.) ikke kan vurderes/testes før produktet er fuldt monteret efter vores forskrifter.

Udfyld formularen

Udfyld reklamationsformularen, som du finder på siden her. Hvis det er en synlig skade, skal du angive det som en transportskade. 

Det er vigtigt at du udfylder formularen, for at lave en reklamation. Vi tager imod reklamationer løbende, og lige så snart din er sendt, kan vores reklamationsafdeling begynde at vurdere din sag. Hvis du stadig er i tvivl om vores håndtering af reklamationer, så tøv endelig ikke med at kontakte os! 

block image
Velkommen 👋 Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.