Egen fabrik sikrer pris og kvalitet

Når du ser vores priser, kan det måske være svært at tro på. Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du? I grove træk, sådan her: 

  • Ingen fordyrende mellemled

  • Strategisk placeret fabrik

  • Højteknologisk optimeret fabrik

Ingen fordyrende mellemled 

Uden de fordyrende mellemled bliver vores produkter både billigere og hurtigere leveret til dig! Som du måske selv tidligere har erfaret, er det ofte tilfældet, at hvis man vil have noget gjort ordentligt, må man gøre det selv. Hos Klar opererer vi med et unikt koncept, som følger denne devise og som satte en ny markedsstandard for vinduer og døre da vi kom på markedet i 2014.

Ingen fordyrende mellemled når du handler hos Klar

Vi har nemlig skåret alle fordyrende mellemled væk, hvilket reducerer risikoen for logistiske fejl, misforståelser og anden problematik, der udmønter sig i utilfredsstillende resultater.

Vi er nemlig først og fremmest i stand til at holde både pris og leveringstid i bund og kvaliteten på vores døre og vinduer i top! Engros, showrooms, butikker og sælgere er med til at sætte slutprisen kraftigt i vejret, så ved at skære disse led fra, har vi opnået en ekstremt effektiv proces, som vi har kontrol over fra start til slut.

Efter at have produceret dine nye vinduer og døre på vores fabrik, sender vi fluks produkterne direkte hjem til dig. Med vores hurtige leveringstid lægger vi derfor også væsentligt under de leveringstider du normalt finder hos leverandører af vinduer og døre i Danmark.

Strategisk placeret fabrik

Træ af god kvalitet er det vigtigste komponent til produktionen af vinduer og døre. Uanset om du vælger vinduer og døre af rent træ eller med aluminiumsbeklædning, er træet afgørende for isoleringsevnen og holdbarheden. 

Klar's fabrik i Tartu, Estland

Langsomt voksende fyrretræ er et oplagt valg til at producere vinduer og døre på grund af kerne-tætheden og det vokser for hurtigt på “varme” breddegrader som i Danmark. 

Hvorfor Estland?

I Estland er der de perfekte klimaforudsætninger for fyrretræ til brug til kvalitetsvinduer og døre. Desuden er Estland kendt for at være teknologiske frontløbere og er blandt andet det første land i verden, hvor man kan få digitalt statsborgerskab.

46.7% af landet stemmer over nettet til politiske valg, og 99% af deres kommunale services er online. Wired kårede Estland som det mest digitale land i verden i 2017 og CNBC skrev denne artikel i 2019 om hvordan “lille” Estland, er blevet til et af de mest digitale lande verden. Klar har teknologi i deres DNA og det gælder både den oplevelse du som kunde har online hos os og produktionen på fabrikken, der er fyldt med maskiner og robotter. Desuden er den papirløs, hvilket ikke mange andre fabrikker kan prale af.

Dette er altsammen med til at sørge for du får kvalitet til den laveste pris som muligt. 

Og desuden er Estland jo der hvor Dannebrog faldt fra himlen i 1200-tallet ved slaget om Tallinn. Efter sigende… 

Højteknologisk fabrik 

Billede fra vores produktion af vinduer og døre

Generelt for alle fabrikker er det gældende, at jo lavere produktionsomkostninger man har, jo mere kan man tjene på hvert salg. Da Klars stifter og nuværende CEO fik ideen om Klar, mente han at vinduer og døre var alt for dyre i Danmark. 

Det er den dag i dag stadigvæk vores mission at optimere fabrikken i takt med den teknologiske udvikling, og sikre dig den laveste pris som overhovedet muligt - det vil altid være vores mål! 

Hvor andre fabrikker optimerer produktionen med henblik på større fortjeneste pr. salg, optimerer vi med henblik på forbrugeren, og vi tror, at det i sidste ende nok skal give godt igen på vores bundlinje.

Noget der for eksempel adskiller os fra de andre producenter er vores papirløse produktion og vores Finiture Saonara Robot. Læs mere om produktionen og fabrikken her.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1051 kr.
 525 kr.50%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
6188 kr.
 2784 kr.55%
Køb Døre