Uhørt meget kvalitet for pengene

Vi fremstiller vores vinduer og døre på egen fabrik i Estland. I dette traditionsrige land, hvor vi jo fik vores national stolthed, vores Dannebrog, findes noget af verdens bedste langsomt voksende fyrretræ.

Af dette fyrretræ bruger vi kernetræet, som vi skærer ud i forskellige stave og limer sammen til én limtræskomponent. Således opnås en utroligt stor styrke i træet, som gør det både formstabilt og vejrbestandigt. Den ekstraordinært høje trækvalitet er, bogstavelig talt, kernen i alle vores produkter.

klarvinduer træ aluminium.png

I produktionen samarbejder vi udelukkende med udvalgte, førende leverandører af glas, låse og greb, beslag, maling m.v. Blandt vores partnere finder du således virksomheder som Saint-Gobain, RUKO (Assa Abloy), IPA og AkzoNobel m.fl. Firmaernes mangeårige erfaring og ekspertise inden for deres respektive felter resulterer i fremragende komponenter, hvilket i sidste ende kommer dig til gode i form af et ypperligt produkt.

partnere_modified_2.png

Endeligt kvalitetssikrer vi selv vores døre og videre, så de lever op til vores strenge krav. Processen med at fremstille Klarvinduer og døre er således kendetegnet ved en ekstraordinær grundighed og sans for detaljen.

Vi er med andre ord kompromisløse i vores træudvælgelse og produktion, såvel som i vores tilgang til finishen på alle produkter. Er du på udkig efter smukke nye, grønne og langtidsholdbare vinduer og døre, behøver du ikke lede længere.

Du får 10 års garanti på alle vores produkter, og samlet set tøver vi derfor heller ikke med at sige, at Klarvinduer giver dig uhørt meget kvalitet for pengene!

Om Klarvinduer

klarvinduer.png

Klarvinduer blev etableret med egen fabrik i Estland i 2014 og producerer udelukkende kvalitets vinduer og døre til det danske marked. I modsætning til andre producenter, når Klarvinduer sine kunder gennem en helt unik og prisbelønnet web-platform, der hjælper kunden med at spare både tid og penge, mens de køber nye vinduer og døre på nettet. Klarvinduer´s mission er at bevise, at alle er i stand til at købe vinduer og døre online. Vores brugervenlige købeproces hjælper kunden til at sammensætte sine elementer individuelt, så de passer helt perfekt til den enkeltes behov. Det er muligt, hvis vi yder professionel vejledning på det rigtige tidspunkt.

Vi fejrer Dronningens fødselsdag!

Du får derfor 22% rabat på ALT!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883