Topstyret vindue

Med et topstyret vindue får du gode ventilationsmuligheder og nem betjening. Hos Klarvinduer tilbyder vi klassiske topstyrede vinduer produceret efter dine mål. Grundigt udvalgte kvalitetsmaterialer gør vores vinduer langtidsholdbare og robuste i det danske vejr. Alle modeller fås i forskellige højder, bredder samt antal fag og ruder. De populære topstyrede vinduer passer især godt til sove- og badeværelset, hvor der er behov for god ventilation og betjening med greb. Vi er leveringsdygtige i hele Danmark til attraktive priser.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ E-mærket  Trustpilot 4,4

Hvorfor topstyrede vinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du topstyrede vinduer ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling. Hvis du er på udkig efter nye topstyrede vinduer, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Bestil i dag

Spar op til 45% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Direkte fra egen fabrik til dig fra kun 475,-

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883