1. Planlæg & mål op
 1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
 1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
 1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Gør plads til din store entré med en dobbelt facadedør

Dobbeltdøre fra Klar

Dobbelte facadedøre er den ideelle måde at invitere naturen ind i dit hjem og skabe en ægte forbindelse mellem uderummet og det indendørs rum.

Uanset om du har en have eller en terrasse, giver vores dobbelte facadedøre dig mulighed for at udnytte din udendørs plads fuldt ud. De slipper lys og frisk luft ind i dit hjem, og de skaber en smuk panoramaudsigt ud over dine omgivelser. Derfor er det også vigtigt, at den dobbelte facadedør, som forbinder husets indre med dets ydre, passer til husets udtryk og samtidig er fremstillet i højeste kvalitet.

Trænger dine facadedøre til en udskiftning? Måske de ser slidte og medtagede ud. Netop det kan vi heldigvis hjælpe med. Hos Klar kan du nemlig bestille din nye dobbelte facadedør – naturligvis produceret i højeste kvalitet og efter dine mål. Du vælger helt selv, hvordan din dobbelte facadedør skal se ud. Vi tilbyder skræddersyede, dobbelte facadedøre til alle typer boliger, uanset om du bor i en villa med have eller et moderne parcelhus med terrasse. 

Med en ny dobbelt facadedør kan du give dit hjem et helt nyt look – og så er det desuden et energieffektivt valg til dig, der gerne vil have en dør, der lever op til de nyeste energikrav og er ekstraordinært effektivt isolerende. 

Når du bestiller en dobbelt facadedør hos os, slipper du for at betale ekstra for unødvendige omkostninger i processen. Vi har nemlig fjernet de fordyrende mellemled, så vi kan garantere, at du får størst mulig værdi for dine penge, når du køber din dobbelte facadedør hos os.

Vi påbegynder først produktionen af din dobbelte facadedør, når du har afgivet din bestilling hos os. På den måde undgår vi spild i processen, og det gør en forskel for miljøet. Vi er stolte af at købe ind lokalt, plante et nyt træ for hvert træ, vi fælder, og støtte vores lokalsamfund ved at producere tæt på, hvor vores produkter sælges. Hos os kan du altså bestille din nye dobbelte facadedør med god samvittighed.

Billige dobbeltdøre med materialer af høj kvalitet

Hos Klar finder du et flot udvalg af billige dobbelte facadedøre. Vi tilbyder dobbelte facadedøre i træ og træ/aluminium – alle materialer er af højeste kvalitet. Vores dobbelte døre i træ er fremstillet i estisk FSC certificeret fyrretræ, der sikrer en sublim kvalitet. 

Hos Klar har du mulighed for at vælge imellem 15 forskellige varianter af den dobbelte facadedør, og du vælger også selv, hvilken type lås du ønsker, om din dobbelte facadedør skal være med eller uden fyldning, samt hvor mange ruder, du vil have. Vores dobbelte facadedøre fås med alt fra 2 til 12 fyldninger, og vi tilbyder dobbelte facadedøre med alt fra to og helt op til 16 ruder. 

Uanset hvilket udtryk, du foretrækker, og hvor meget lys, du drømmer om at lukke ind i dit hjem, kan du hos Klar designe netop den dobbelte facadedør, du ønsker. Du har mulighed for at vælge imellem 2-lags eller 3-lags glas, lyddæmpende glas eller sikkerhedsglas – al glas der bruges til vores dobbelte facadedøre er produceret i samarbejde med vores partner, Saint Gobain, hvilket sikrer fremragende komponenter og det ypperligste produkt. 

Når du designer din dobbelte facadedør hos Klar, har du et væld af muligheder at vælge imellem. Du vælger blandt andet selv:

 • Farven på din dobbelte facadedør

 • Åbningsretningen af din dobbelte facadedør

 • Om den dobbelte facadedør skal passe til en moderne eller en ældre bolig

 • Om døren skal passe til et fritidshjem eller en helårsbolig

Og meget mere. Samtidig får du både kvalitet, bæredygtighed og garanti i ét, når du bestiller din dobbelte facadedør hos os. Det er nemlig vigtigt for os at kunne tilbyde flotte dobbelte facadedøre til en ordentlig pris, som også holder i mange år.

Hvordan vælger du den rette dobbelte facadedør?

Der er mange faktorer at tage i betragtning, når du skal vælge en ny dobbelt facadedør. Det første, du bør overveje, er hvilket materiale, du ønsker, at døren skal fremstilles i.

Som nævnt ovenfor tilbyder vi både dobbelte facadedøre i træ og træ/aluminium. Selvom det næsten er umuligt at se forskel på træ og træ/aluminium, så er der visse forskelle, du skal være opmærksom på.

Træ/aluminium koster mere end almindeligt træ – og det er der god grund til. Aluminium beskytter nemlig træet mod både sol og vind. Det øger dørens holdbarhed og sikrer, at den kræver minimal vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at holde rammerne rene og hængslerne smurte. Har du plads i dit budget, anbefaler vi derfor altid, at du vælger en dobbelt facadedør i træ/aluminium.

Dernæst anbefaler vi, at du overvejer placeringen af din dobbelte facadedør, inden du beslutter dig for en bestemt type dør – herunder materialet. Det har nemlig en betydning for vedligeholdelsen af døren, hvorvidt den for eksempel er placeret i direkte sollys eller er placeret et sted, hvor det blæser meget. 

Når du bestiller din dobbelte facadedør hos Klar, har du mulighed for at sætte dit personlige præg på hele designet – ikke blot materialet, men også antallet af ruder, om døren skal være med eller uden fyldning osv.

Du kan blandt andet selv vælge:

 • Mål: Få din dør fremstillet efter dine helt nøjagtige mål

 • Glas: Vi tilbyder 2-lags glas (fritidshuse) og 3-lags glas (helårsboliger)

 • Farve: Vælg mellem hvid, antracitgrå eller sort

 • Åbningsretning: Vælg nøjagtig hvilken retning, døren skal åbne samt om du ønsker venstre- eller højremonteret hængsler 

 • Lukketype: Vælg uden greb eller med L-formet eller U-formet greb

 • Vindbremse: Vælg med eller uden vindbremse

Og meget mere. Du har også mulighed for at vælge mellem hele syv forskellige glastyper, så du er garanteret at få en dobbelt facadedør med netop de ruder, du drømmer om.

Når det kommer til ruder, vil vi anbefale dig at overveje, hvor mange ruder dine nye døre skal have. En dobbelt facadedør gør nemlig dit hjem lysere og mere indbydende, fordi det dobbelte lysindfald skaber en behagelig atmosfære og inviterer til at nyde udelivet i de varme måneder. Resten af året vil en dobbelt facadedør desuden invitere naturen indenfor og give dig lyst til at bevæge dig udenfor, når vejret tillader det. 

Overvej derfor, hvordan du bedst kan udnytte den unikke mulighed, som den dobbelte facadedør giver for at lukke endnu mere lys ind i dit hjem.

Fordele med dobbeltdøre fra Klar

Hos Klar er det vigtigt for os at kunne tilbyde billige dobbelte facadedøre i højeste kvalitet. Derfor får du ekstra mange fordele, når du bestiller en dobbelt facadedør hos os. Vi har nemlig sikret, at du kan få både kvalitet, bæredygtighed og garanti i ét – uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Vi har fjernet de fordyrende mellemled, så vi kan tilbyde høj kvalitet til en ordentlig pris. Når du lægger en bestilling på en dobbelt facadedør hos Klar, suser din ordre direkte over til vores fabrik i Estland, hvor vi påbegynder produktionen. På den måde undgår vi spild i processen – og det er godt for miljøet.

Din nye dobbelte facadedør fremstilles af langsomt voksende fyrretræ med høj kerneandel. Træerne i vores produktion er lokalt dyrket i Estland, hvor der er gode vækstforhold. Det gør det muligt for os at tilbyde billige, dobbelte facadedøre uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Alle vores døre er CE-mærket og dækket af enten 7 eller 12 års garanti. Du er altså garanteret en dør, der holder. Sidst, men absolut ikke mindst, kan du forvente, at din nye dobbelte facadedør bliver leveret problemfrit og til tiden – og du behøver ikke kun at tage vores ord for det. Se vores mange tilfredse kunders anmeldelser på Trustpilot

Guide til selv at installere en dobbelt facadedør

Når din nye facadedør ankommer, er det tid til montering. Du kan enten vælge professionel hjælp eller vælge at montere den selv. Der kan være mange penge at spare ved at klare monteringen selv, og det er nemmere, end du tror!

Inden du går i gang med at montere din dobbelte facadedør, er det vigtigt at måle op. Her har vi samlet en række gode råd til dig, så du kan se, hvordan du nemmest måler op til din nye dør

Hos Klar gør vi det nemt for dig at komme i gang med monteringen af din dør. Vi har samlet en oversigt over det nødvendige værktøj og en detaljeret trin-for-trin guide, der tager dig igennem hele processen, fra afmontering af din gamle dør til montering af din nye facadedør.

Læs mere om montering af facadedøre her.

Her er et par fordele ved at montere din facadedør selv:

 • Spar penge: Professionel montering kan være dyrt. Ved at montere din dobbelte facadedør selv kan du spare en betydelig sum penge.

 • Tilfredshed: Der er en stor tilfredsstillelse i at vide, at du selv har monteret din facadedør.

 • Læring: Du lærer nye færdigheder og får en bedre forståelse for, hvordan din dør fungerer.

 • Kontrol: Du har fuld kontrol over monteringsprocessen og kan sikre dig, at det bliver gjort korrekt. 

Husk: Vi er altid her for at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp. Du kan kontakte vores kundeservice for at få rådgivning eller bestille professionel montering.

Rengøring og vedligehold af dobbeltdøre

Hos Klar er det vigtigt for os, at din dobbelte facadedør holder i mange år. Derfor gør vi en dyd ud af at udruste dig med viden om, hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden af din nye facadedør.

Her taler vi særligt om:

 • Rengøring

 • Inspektion

 • Reparationer

 • Efterbehandling

Det lyder måske som en større opgave, men bare rolig – vores døre er lavet til at holde i mange år, og vedligeholdelsen er slet ikke så krævende. Vi har lavet en nem trin for trin-guide til vedligehold af døre til dig, så du nemt kan rengøre og vedligeholde din nye facadedør.

Du finder vores guide her: En praktisk guide til vedligeholdelse af hoveddøre for husejere

FAQ 

Hvad er en dobbelt facadedør?

En dobbelt facadedør er en dør med to separate døre, der sidder ved siden af hinanden. Dørene kan åbnes uafhængigt af hinanden, eller samtidig, hvilket gør det nemmere at bære store ting som møbler, barnevogn, indkøbsposer osv. ind i hjemmet. 

Dobbelt facadedøre er populære i mange forskellige typer boliger, bl.a. villaer, rækkehuse og lejligheder. Der er en lang række fordele ved dobbelte facadedøre, herunder et godt lysindfald, energieffektivitet og frisk luft – samtidig tilfører de et flot, nyt udtryk til hjemmet.

Hvad koster en ny dobbelt facadedør?

Prisen på en dobbelt facadedør afhænger af flere faktorer – bl.a. størrelse, materiale, design og eventuelle ekstrafunktioner.

Hos Klar finder du altid et godt tilbud på en dobbelt facadedør – og er det alligevel lykkedes dig at finde en dør billigere andetsteds, tilbyder vi prismatch. Hos os får du dermed altid en dobbelt facadedør til den bedste pris.

Se mere om Prismatch her.

Hvad er standardmål på en dobbeltdør? 

Standardmålet på en dobbeltdør er typisk mellem 200-220 cm i højden og alt fra 120-240 cm i bredden. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at dette kun er vejledende mål. Du skal altid tjekke de specifikke mål for den model, du er interesseret i her på vores hjemmeside. 

Hvor bred er en udvendig dobbeltdør? 

Det er forskelligt, hvor bred en udvendig dobbeltdør er, da det afhænger af, hvilken specifik dobbelt facadedør, der er tale om. Standardbredder starter dog typisk fra omkring 120 cm og går op til 240 eller nogle gange mere.

Hvordan vælger jeg den rigtige åbningsretning til min dobbelte facadedør? 

Det er af afgørende betydning at vælge den rigtige åbningsretning til din dobbelte facadedør – både i forhold til funktionalitet og komfort. Her er et par ting, du skal overveje for at træffe den bedste beslutning:

Pladsbehov:

 • Vurder pladsen: Overvej, hvor meget plads der er foran døren, både indendørs og udendørs. Sørg for, at der er plads nok til, at dørene kan åbnes fuldt ud uden at støde på møbler eller andre forhindringer.

Funktionalitet:

 • Adgang til terrasse eller have: Overvej, hvordan du vil bruge din terrasse eller have. Vælg en åbningsretning, der giver nem adgang til uderummet fra det område af dit hjem, hvor du opholder dig mest.

 • Udsigt: Overvej, hvilken udsigt du ønsker at have, når dørene er åbne. Vælg en åbningsretning, der giver dig den bedste udsigt til din have, landskab eller andre omgivelser.

 • Sikkerhed: Overvej sikkerheden, når du vælger åbningsretning. For eksempel kan det være mere sikkert at have døre, der åbner udad, i områder med høj vind eller kraftig regn.

Hvilket materiale skal jeg vælge, når jeg køber ny dobbelt facadedør?

Hvilket materiale du bør vælge til din nye dobbelte facadedør, afhænger af nogle forskellige ting, herunder dit budget, stilen i dit hjem, funktionalitet og vedligeholdelse. 

Hos Klar har du mulighed for at vælge en dobbelt facadedør i enten træ eller træ/aluminium – alle materialer af højeste kvalitet. Vores dobbelte facadedøre i træ er fremstillet i estisk FSC certificeret fyrretræ, der sikrer en sublim kvalitet.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon