Hvorfor Klar har overkommelige priser

Klar har en mission om at levere langtidsholdbare vinduer og døre af høj kvalitet til en pris, der ikke tidligere er set i branchen. Vi skærer alle uvæsentlige mellemled væk og optimerer omhyggeligt vores fabriksprocesser, så kvaliteten forbliver på samme niveau til en lavere pris.

Klars prismodel

3 ting der gør Klarvinduer unik

1. Ingen "fancy" showrooms og ingen påtrængende sælgere

Kun kvalitetsvinduer og -døre. Vi har alle prøvet at stresse over at være i en butik med en sælger, der ånder os i nakken. For at virksomheder kan retfærdiggøre at have fysiske butikker, er de afhængige af et kontinuerligt salg fra dem. Vi tror, at de fleste mennesker på nuværende tidspunkt er så vant til at købe online og, at de - med lidt vejledning - også nemt kan købe vinduer og døre. Hos os kan du læne dig tilbage og bestille i dit eget tempo fra dit hjem. Ingen showrooms betyder ingen husleje der skal betales, og den besparelse giver vi videre til dig.

Er du i tvivl? Du er mere end velkommen til at ringe til os, og vores support er klar til at hjælpe - men kun så længe du vil have det

2. Vores fabrik, vores produkter

Normalt producerer en fabrik i denne branche til flere forskellige virksomheder. Vores egen fabrik producerer udelukkende Klar vinduer og døre ud fra vores eget design. Det betyder, at vi ikke behøver at tilpasse vores maskiner til andre produktspecifikationerne. I stedet fokuserer vi på at optimere processerne til vores produkter og sikre, at de kører så problemfrit som muligt.

Efter at have gjort det i næsten et årti er vi nået til et punkt, hvor vi har gransket hvert eneste trin i produktionen, hvilket har resulteret i en uovertruffen effektivitet. Det gør det også lettere for os at undgå dyre fejl. Det betyder også, at vores tilfredshedsrate er på hele 99% og vi sparer igen på ressourcer, tid og pengem der er givet videre til dig.

Vi har ingen lageromkostninger forbundet med vores specialfremstillede varer
3. Intet bugnende lager

Vi fremstiller først dit produkt, når du har afgivet din ordre (faktisk lidt tid efter, så du har tid til at annullere eller ændre den). Derfor har vi ikke lageromkostninger og penge bundet til lagerbeholdningen. Det betyder at alle produkter er nyproduceret direkte fra vores produktionslinje, og de har ikke ligget og samlet støv. Det betyder endnu en gang, at vi kan spare endnu mere, som vi overfører til dig

Gennemsigtige priser

pris model

Godt at vide

Gør-det-selv eller med tømrer?

Gør-det-selv eller tømrer? Det er helt op til dig! Når du bestiller selv, slipper du for at betale til en tømrer, som tager sig betalt pr. time. Ikke kun for montering, men også for opmåling og bestilling. Vi vil klart anbefale selv at måle op. Det er nemt med vores guides. Er du handy, og vil du også gerne selv montere produkterne? Så har vi videoguides, der viser dig hvordan.

Hvis du gerne vil benytte dig af en tømrer til både opmåling og montering, så forstår vi det. Du kan stadig selv bestille og spare penge hvis du gør begge dele. Så er du sikker på, at det er de rette design du får leveret.

Prisgaranti

Så er vi virkelig den billigste? Ja, det er vi! Og vi bakker det op med vores Klar Prisgaranti. Skulle du tilfældigvis finde et vindue eller en dør et andet sted med sammenlignelige specifikationer, matcher vi ikke kun prisen, men giver også yderligere 5% rabat for at sikre, at du får vores høje kvalitet til den laveste pris!

Læs mere på siden: Klar Prisgaranti

Klar kundeservice
Andre spørgsmål?

Vi er altid glade for at hjælpe, hvis du har spørgsmål til en ordre, eller hvis du har brug for hjælp til design eller funktionalitet. Vi er mere end glade for at du ringer.

Customer services cover Klar image
👋 Vi er her for at hjælpe
Brug for lidt ekstra hjælp?

Døre og vinduer er ikke noget man køber hver dag, og vi har fuldt forståelse for, at det kan være svært at forstå. 2-lags eller 3-lags? Træ eller træ/alu? Bondehus eller dannebrogsvinduer? Der er mange ting at tage stilling til. Hvis du har brug for opklaring på noget område, så kan du endelig bare hive fat i os her: book et møde eller ring til os på +45 78 76 88 83

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1473 kr.
 589 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7362 kr.
 2945 kr.60%
Køb Døre