Bondehusvinduer

Ønsker du kvalitet i et autentisk look til billige penge? Så er de smukke bondehusvinduer et oplagt valg. Vi tilbyder vinduer til fordelagtige priser og mange tilpasningsmuligheder – vælg f.eks. bondehusvinduer med helt op til otte lavenergiruder pr. fag eller de robuste trævinduer med alu. Vi har egen fabrik og producerer kvalitetsvinduer, der er CE-mærket - din garanti for kvalitet og ydeevne. Se vores tilbud og få hurtig levering direkte til dig.

✓ 10 års garanti ✓ Prismatch ✓ +40.000 ordre ✓ E-mærket  Trustpilot 4,4

Hvorfor bondehusvinduer fra Klarvinduer?

Med Klarvinduer får du bondehusvinduer ud over det sædvanlige. Vi stiller mere end 50 års brancheerfaring til rådighed og hjælper dig med alt fra inspiration og opmåling til bestilling. Hvis du er på udkig efter nye bondehusvinduer, får du her fire gode grunde til at vælge Klarvinduer:

Hurtig levering af dine nye vinduer og døre!

Vi brænder for at give dig den bedste service

10 års garanti på alle vores produkter

Hvem er Klarvinduer?

I denne video kan du blive klogere på, hvorfor vi har opnået et ry for at tilbyde den bedste værdi for pengene på det danske vinduesmarked. Hør mere om, hvordan vi kan tilbyde vores kunder en lav pris, en høj kvalitet og lynhurtige leveringstider på alle vores produkter.

Bestil i dag

Spar op til 45% webrabat!

Fra klik til levering på få uger!

Direkte fra egen fabrik til dig fra kun 475,-

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

Åbningstider: Man-Fre: 8.00-22.00 | Lør-Søn: 9.00-15.00

78 768 883