1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Kombinationsvinduer er til dig der ikke vil nøjes

Kombinationsvinduet tilbyder det bedste fra det praktiske topstyrede eller sidehængte vindue med det store lysindfald og elegante design fra fastkarm vinduet. Læs mere om, hvad det er for en størrelse herunder.

Som det fremgår af navnet, er her tale om en kombination af forskellige kombinationsvinduer, som giver dig det bedste fra nogle af de mest populære vinduesvarianter på markedet. Sammensætningen af fastkarm- og topstyrede vinduer er en af de mest brugte. Her kan en del af vinduespartiet åbnes som et topstyret vindue, mens fastkarm vinduet optimerer lysindfaldet. Dette kan laves som én samlet vinduesløsning i facaden eller gennem boligens udestue. Med andre ord består kombinationsvinduer af en del, der er beregnet til at blive åbnet, og en anden der ikke kan åbnes, men som til gengæld, med sin smalle profil sikrer, at der kommer mest muligt lys ind i boligen.

Kombinerer stil og funktion

Som altid er det af afgørende betydning, at du rent arkitektonisk vælger det vindue, der passer til din bolig. Skal du renovere, er det altid en god idé, at se på, hvilke vinduer dit hus eller din lejlighed var født med, da en genskabelse af dette udtryk som oftest vil være at foretrække. Kombinationsvinduer er bl.a. både et oplagt valg til typehuse fra 1970’erne, såvel som til nybyggerier, hvor man ikke vil give afkald på hverken det praktiske aspekt eller det visuelt tiltalende udtryk.

Kombinationsvinduer fås med aluminiums- og trærammer, hvilket først og fremmest sikrer minimal udvendig vedligeholdelse, da aluminiummet er både vejrbestandigt og langtidsholdbart. På samme tid får du et smukt og naturligt trædesign indvendigt, og kombineringen af en vinduestype, der er anvendelig i dagligdagen – såvel som på sigt, med et æstetisk appellerende udtryk, har gjort kombinationsvinduet ganske populært. Du har naturligvis også mulighed for at vælge et vindue i fyrretræ, hvilket er en både klassisk og sikker løsning, der samtidig tilbyder dig mest mulig værdi for pengene.     

Er du på udkig efter en på én gang enkel, funktionel og alsidig løsning, der kan tilpasses på et utal af måder, behøver du ikke lede længere. Kombinationsvinduet hos Klar fås i 14 forskellige varianter, herunder 2 ruder opluk nederst, 3 ruder opluk midt og 4 ruder opluk nederst, som hver især kan skræddersyes, så de kommer til at matche din bolig til fulde. Ønsker du fx at give din hvidmalede bolig et ekstra pift, er vinduets farve ofte et rigtig godt sted at starte. Ved at vælge vinduet i en mørk farve, kommer det til at fremstå større og vil samtidig få dit hjem til at skille sig ud, da langt de fleste vælger traditionelle hvide rammer. Således kan du med sorte vinduesrammer skabe et unikt look, når man ser boligen udefra, og derudover få mest muligt lys ind i fx stuen, børneværelset eller køkkenet osv.

Kombinationsvinduet kan betegnes som en fremragende to-i-en-løsning, der med den faste karm og oplukkelige funktion er ulig mange andre vinduesformater. Sammensæt dit kombinationsvindue på den måde der giver bedst mulig mening for dig, uanset om det indebærer en eller flere faste karm-, sidehængte-, topstyrede-, eller tophængte vinduer. 

Med kombinationsvinduer får du en moderne løsning, som passer til langt de fleste boliger. Er du imidlertid i tvivl om, hvorvidt dette vinduesformat er det rigtige til lige præcis dit hjem, er du meget velkommen til at kontakte os.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon