Når du handler her hos Klarvinduer kan både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en fuldstændig sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af ePay. For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. Virksomheder har desuden mulighed for at betale via bankoverførsel.

1Dankort, kreditkort eller MobilePay (privatpersoner og virksomheder)
Når du betaler med Dankort, kreditkort eller via. MobilePay, hæver vi automatisk det totale beløb på din konto op til afsendelsen af dine varer fra fabrikken. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails ligesom vi vil informere dig når vi trækker beløbet fra din konto. Såfremt du efter afgivelse af ordren i tidsrummet mellem ordreafgivelse og afsendelse af varerne skifter kontonr./ får nyt betalingskort, eller der på anden måde sker ændringer i dine kort og kontooplysninger, således at det skyldige beløb ikke vil kunne trækkes er du forpligtet til straks at give meddelelse herom til Klarvinduer og samtidig aftale, hvorledes du inden leveringstidspunktet skal betale. Såfremt beløbet ikke kan trækkes på den konto du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og såfremt du ikke inden afsendelsestidspunktet på anden måde har betalt, er Klarvinduer berettiget til efter eget valg enten at kræve købsaftalen gennemført som aftalt eller at beholde varerne. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

2Rentefri finansiering 
Du kan betale med SparXpres finansieringsløsning og vælge mellem 12, 24 og 36 måneders løbetid. Når du vælger denne betalingsløsning vil du blive ledt til et nyt vindue, hvor du skal underskrive en låneaftale. Når aftalen er underskrevet, får vores webshop automatisk svar, og du vil modtage en ordrebekræftelse fra Klarvinduer.
3Online eller fysisk
Bestiller du online, får du automatisk den pågældende webrabat, der oplyses på hjemmesiden. Klarvinduer tilbyder web-rabat, da vi sparer en masse omkostninger via automatiseringer i stedet for manuelt og tidskrævende arbejde. Bestiller du via vores showroom og kontor, altså fysisk og ikke online, vil du blive opkrævet for normal prisen.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Du kan også ringe til os inden for vores åbningstider, som du kan finde her