Når du handler her hos Klarvinduer, kan du både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af ePay. For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. 

Betaler du med VISA/DANKORT eller MASTERCARD gør vi opmærksom på, at du kan blive bedt om at godkende din betaling med 3D Secure Authorisation. 3D Secure er en sikkerhedløsning for online kortbetalinger, hvor du skal bruge Nem-ID appen eller nøgleviser.

Bemærk: Det er efter ny lovgivning ikke muligt at godkende din betaling i 3D Secure med Nem-ID papkort.

Med MASTERCARD kan der være en beløbsgrænse på dit kort, som er aftalt med din bank. Hvis din betaling afvises skal du kontakte din bank, da vi ikke kan ophæve denne beløbsgrænse.  

1Dankort, kreditkort eller MobilePay (privatpersoner og virksomheder)

Når Køber afgiver en bestilling og gennemfører betalingen online, hæves det totale beløb fra Købers konto med det samme. Derefter sender Klarvinduer ordrebekræftelsen på køb til Køber via email. Klarvinduer sender faktura til Køber efter afsendelse af varer fra Klarvinduers produktion. 

Det er dog et krav at Køber giver samtykke til forudbetaling. Indgåelse af aftale mellem Køber og Klarvinduer om forudbetalinger, hvor Køber skal “acceptere, at Klarvinduer trækker pengene for min ordre med det samme. Dvs. at der sker en forudbetaling. Det er nødvendigt for at sætte ordren i gang og til bestille materialet til din specialfremstillede ordre.”.  Jf. Forbrugerlovaftalen §18, Stk. 2, nr. 3, så kræver Klarvinduer betaling forud for produktion, afsendelse og modtagelse af ordre grundet at alle varer solgt hos Klarvinduer er specialfremstillet efter Købers specifikationer og derfor har fået et tydeligt personligt præg.

Såfremt du efter afgivelse af ordren i tidsrummet mellem ordreafgivelse og afsendelse af varerne skifter kontonr./ får nyt betalingskort, eller der på anden måde sker ændringer i dine kort og kontooplysninger, således at det skyldige beløb ikke vil kunne trækkes, er du forpligtet til straks at give meddelelse herom til Klarvinduer og samtidig aftale, hvorledes du inden leveringstidspunktet skal betale. Såfremt beløbet ikke kan trækkes på den konto du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og såfremt du ikke inden afsendelsestidspunktet på anden måde har betalt, er Klarvinduer berettiget til efter eget valg enten at kræve købsaftalen gennemført som aftalt eller at beholde varerne. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

2Rentefri finansiering 
Du kan betale med SparXpres finansieringsløsning og vælge mellem 12, 24 og 36 måneders løbetid. Når du vælger denne betalingsløsning vil du blive ledt til et nyt vindue, hvor du skal underskrive en låneaftale. Når aftalen er underskrevet, får vores webshop automatisk svar, og du vil modtage en ordrebekræftelse fra Klarvinduer.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Du kan også ringe til os inden for vores åbningstider, som du kan finde her