Når du handler her hos Klarvinduer kan både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en fuldstændig sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af ePay. For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. Virksomheder har desuden mulighed for at betale via bankoverførsel.

1Dankort eller kreditkort (privatpersoner og virksomheder)
Når du betaler med Dankort eller kreditkort, trækkes det fulde beløb automatisk fra din konto når dine varer afsendes fra fabrikken. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails ligesom vi vil informere dig når vi trækker beløbet fra din konto. Såfremt du efter afgivelse af ordren i tidsrummet mellem ordreafgivelse og afsendelse af varerne skifter kontonr./ får nyt betalingskort, eller der på anden måde sker ændringer i dine kort og kontooplysninger, således at det skyldige beløb ikke vil kunne trækkes er du forpligtet til straks at give meddelelse herom til Klarvinduer og samtidig aftale, hvorledes du inden leveringstidspunktet skal betale. Såfremt beløbet ikke kan trækkes på den konto du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og såfremt du ikke inden afsendelsestidspunktet på anden måde har betalt, er Klarvinduer berettiget til efter eget valg enten at kræve købsaftalen gennemført som aftalt eller at beholde varerne. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.
2Bankoverførsel (virksomheder med registreret CVR nr.)
Vælger du som virksomhed at betale for din ordre via bankoverførsel, skal du ved bestilling overføre 50% af ordrens beløb inden vi påbegynder produktionen, og de sidste 50% overføres når vi afsender din ordre fra produktionen. Kort tid efter du har gennemført ordren, vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse på email. I denne vil du finde detaljerne for, hvordan du gennemfører betalingen. Vi vil løbende under hele processen holde dig informeret om din ordres status via emails og sidst i forløbet, når din ordre er klar hos os, vil du modtage en email, hvor detaljerne for, hvordan du gennemfører den sidste halvdel af betalingen vil fremgå. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Du kan også bruge vores Live chat øverst på siden til at få svar på dine spørgsmål.