-60% UDSALG

Sikker Betaling hos KlarVinduer - Vælg Din Foretrukne Metode

Når du handler her hos Klar, kan du både som privatperson og som virksomhed betale med dit Dankort eller dit kreditkort online. Din betaling til os foregår via en sikker og krypteret forbindelse, kontrolleret af ePay.

For at øge din sikkerhed, er vi desuden kontrolleret af eMærket, hvor du som forbruger er sikret en lang række af rettigheder. Du kan altid genkende en sikker hjemmeside ved, at din browsers søgefelt er grøn i starten og ved, at der vises et lukket låseikon. 

Betaler du med VISA/DANKORT eller MASTERCARD gør vi opmærksom på, at du kan blive bedt om at godkende din betaling med 3D Secure Authorisation. 3D Secure er en sikkerhedløsning for online kortbetalinger, hvor du skal bruge Nem-ID appen eller nøgleviser.

Bemærk: Det er efter ny lovgivning ikke muligt at godkende din betaling i 3D Secure med Nem-ID papkort.

Med Mastercard kan der være en beløbsgrænse på dit kort, som er aftalt med din bank. Hvis din betaling afvises skal du kontakte din bank, da vi ikke kan ophæve denne beløbsgrænse.  

Dankort, kreditkort eller MobilePay (privatpersoner og virksomheder)

Når Køber afgiver en bestilling og gennemfører betalingen online, hæves det totale beløb fra Købers konto med det samme. Derefter sender Klar ordrebekræftelsen på køb til Køber via email. Klar sender faktura til Køber efter afsendelse af varer fra Klars produktion. 

Det er dog et krav at Køber giver samtykke til forudbetaling. Indgåelse af aftale mellem Køber og Klar om forudbetalinger, hvor Køber skal “acceptere, at Klar trækker pengene for min ordre med det samme. Dvs. at der sker en forudbetaling. Det er nødvendigt for at sætte ordren i gang og til bestille materialet til din specialfremstillede ordre.”.  

Jf. Forbrugerlovaftalen §18, Stk. 2, nr. 3, så kræver Klar betaling forud for produktion, afsendelse og modtagelse af ordre grundet at alle varer solgt hos Klar er specialfremstillet efter Købers specifikationer og derfor har fået et tydeligt personligt præg.

Såfremt du efter afgivelse af ordren i tidsrummet mellem ordreafgivelse og afsendelse af varerne skifter kontonr./ får nyt betalingskort, eller der på anden måde sker ændringer i dine kort og kontooplysninger, således at det skyldige beløb ikke vil kunne trækkes, er du forpligtet til straks at give meddelelse herom til Klar og samtidig aftale, hvorledes du inden leveringstidspunktet skal betale.

Såfremt beløbet ikke kan trækkes på den konto du har oplyst i forbindelse med bestillingen, og såfremt du ikke inden afsendelsestidspunktet på anden måde har betalt, er Klar berettiget til efter eget valg enten at kræve købsaftalen gennemført som aftalt eller at beholde varerne. Ved for sen betaling påføres 2% i rente samt rykkergebyr på 100 kr.

Bank overførsel

Du kan vælge at betale med bankoverførsel i din kurv. Når du går videre fra kurven, vil du blive bedt om at overføre det fulde beløb for ordren indenfor 48 timer.

Dette er nødvendigt for at ordren kan blive bekræftet. Modtager vi ikke den fulde betaling indenfor 48 timer, vil din ordre blive annulleret.

Kontakt os hvis du har nogen spørgsmål til betalingsprocessen.

Bank navn: Spar Nord
Reg. Nr.: 9893
Konto Nr.: 8930018962
IBAN: DK6398938930018962
Modtager: filial af Klarvinduer OÜ, Estland

Rentefri finansiering 

Du kan betale med SparXpres finansieringsløsning og vælge mellem 24 og 36 måneders løbetid.

Når du vælger denne betalingsløsning vil du blive ledt til et nyt vindue, hvor du skal underskrive en låneaftale. Når aftalen er underskrevet, får vores webshop automatisk svar, og du vil modtage en ordrebekræftelse fra Klar.

Hvis du stadig er i tvivl om betalingsformerne, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1368 kr.
 547 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7305 kr.
 2922 kr.60%
Køb Døre