Garanti

Hos Klarvinduer, er vi ikke bare stolte af de elementer vi producerer. Vi sætter også en stor ære i at producere dem i absolut bedst mulige kvalitet, så du kan nyde dine nye vinduer og døre i mange år frem i tiden.

At skifte sine vinduer og døre, er for mange en stor og vigtig beslutning – de fleste skal måske endda kun tage denne beslutning en enkelt gang i deres liv – og vi vil derfor altid bestræbe os på, at du bliver helt tilfreds.

Denne holdning afspejler sig naturligvis også i vores garanti, så du kan være sikker på, at skulle der opstå en fejl senere hen, vil den blive rettet hurtigt og professionelt. Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde dine nye vinduer og døre løbende – og ellers bare nyde udsigten!

1Vinduer og døre i træ
Vi anvender kun de bedste materialer til alle vore elementer. Dette gælder naturligvis også for det træ vi bruger, som udelukkende stammer fra FSC certificerede underleverandører. Det er din – og vores – garanti for, at træet stammer fra kontrolleret og bæredygtig skovdrift.

På alle vore vinduer og døre i træ, giver vi 10 års garanti.
2Vinduer og døre i træ/aluminium
Den indvendige del af vore elementer i træ/aluminium, består af samme gode kvalitetstræ. Den udvendige del, består af en pulverlakeret aluminiumsramme, der er mere modstandsdygtig – og kræver væsentlig mindre vedligehold – end elementer i træ.

På alle vore vinduer og døre i træ/aluminium, giver vi derfor 10 års garanti.

Hvis du er i tvivl om vores kvalitet og vores garanti, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt. Du kan også bruge vores Live chat øverst på siden, til at få svar på dine spørgsmål.

Kontakt os om vores garanti

Brug knappen her nedenfor, for at stille os dine spørgsmål om garanti. Så vil vores Kundeservice hurtigst muligt svare dig.

Vi fejrer Dronningens fødselsdag!

Du får derfor 22% rabat på ALT!

Lynhurtig levering

Kun 3-4 uger!

Brug for hjælp. Ring til os!

Brug for hjælp. Ring til os!

78 768 883