60% rabat

Op til 12 Års Garanti med Klar - Vores Løfte til Kvalitet

Op til

12 års garanti

Hos Klar er vi ikke bare stolte af de elementer vi producerer, men også af, at de er af den absolut bedst mulige kvalitet. Det betyder, at du kan bruge dine vinduer og døre i mange år fremover.

Vores garanti dækker hele produktet, uanset om det er et vindue eller en dør

At skifte vinduer og døre er en vigtig beslutning for mange. For de fleste sker det kun én gang i livet - og hos Klar ønsker vi, at du skal være tilfreds med din beslutning. Det afspejler sig direkte i vores garantibetingelser. Hvis vi leverer defekte varer, eller fejlen viser sig senere, vil vi gøre vores bedste for at rette op på det hurtigt og professionelt. Det eneste, du skal gøre, er at passe godt på dine nye vinduer og døre og nyde udsigten!

Du kan læse mere om vores garantibetingelser nedenfor:

KategoriTræ/aluminum vinduer og døreTræ vinduer og døre
Materialer12 års garanti7 års garanti
Glas og fyldninger12 års garanti7 års garanti
Håndtag, beslag, hængsler osv.12 års garanti7 års garanti

Vedligeholdelsesvejledning

Hvis du tilføjer blot et par minutter til din almindelige rengøringsrutine, kan du være sikker på, at du er på forkant med eventuelle problemer så snart de opstår, hvilket kan øge levetiden for dine produkter. Hvis du følger vores vedligeholdelsesguide vil du sikre, at dine vinduer og døre fungerer optimalt i hele deres levetid.

Vigtigt at vide

Vi tilbyder 12 års garanti på aluminiumsbeklædte (træ/aluminium) produkter og 7 års garanti på træprodukter, forudsat at elementerne er monteret i henhold til vores monteringsvejledning, og at vejrforseglingen er udført korrekt. Klager over beskadigede enheder, som allerede er blevet monteret vil ikke blive accepteret.

Produktgarantien gælder udelukkende for fabriksmalede elementer og forudsætter løbende overfladebehandling og vedligeholdelse i forbindelse med skader og nedbrydning af malingen. Produktgarantien dækker enten reparation eller kompensation. Udgåede produkter erstattes af tilsvarende produkter. Garantien dækker ikke indirekte skader, installation eller relaterede udgifter.

 • Klar's garanti dækker ikke indirekte skader forårsaget af forkert montering, manglende smøring eller vedligeholdelse.

 • Garantien dækker ikke eftersalgsservice som justering af hængsler og rammer, lakering, reparation af små revner i træet, fjernelse af knaster eller reparation af blærer eller bobler i lakken.

 • Garantien dækker ikke elementer, der er installeret i særligt udsatte områder med stærke klima- og miljøpåvirkninger, såsom kystområder eller lignende.

Termisk brud

Et termisk brud/eksplosion er en revne, der udvikler sig fra kanten af ruden. Det kan opstå, når der er forskellige temperaturer på glasset på grund af f.eks. delvis skygge, møbler, tekstiler eller varmekilder for tæt på glasoverfladen. Vores garanti dækker ikke termiske brud af nogen art.

Regulering af atmosfærisk tryk

Isoleringsglas indeholder en vis mængde luft og gas, som kan variere afhængigt af det barometriske lufttryk. Vores standardgaranti dækker glasruder i 650 meters højde over havets overflade. Ved installation over denne højde bedes du kontakte vores kundeservice, før du bestiller.

Der er ingen garanti for utilstrækkelig vandtæthed eller vandindtrængning på dørelementer med 1-punktslås, indadgående døre eller indadgående dobbeltdøre.

Den visuelle defekt skal vurderes indefra i en afstand på mindst 2 meter og udefra i en afstand på mindst 3 meter, og vurderingen skal foretages i diffust dagslys (f.eks. overskyet himmel) uden direkte sollys eller kunstigt lys. Uregelmæssigheder, der ikke er synlige betragtes ikke som defekter. Garantien dækker ikke produkter med synlige træstrukturer på grund af det naturlige åremønster.

Ordrer købt mellem 13/6/2023 og 8/9/2023 er dækket af:

 • 12 års garanti på aluminiumsbeklædte produkter

 • 7 års garanti på træprodukter

 • 1 års garanti på glas og glasruder

 • 1 års garanti på greb, beslag, hængsler, lås etc.

Ordrer købt før 13/6/2023 er dækket af:

 • 10 års garanti på aluminiumsbeklædte produkter

 • 10 års garanti på træprodukter

 • 1 års garanti på glas og glasruder

 • 1 års garanti på greb, beslag, hængsler, lås osv.

Customer services cover Klar image
Velkommen 👋 Hvad kan vi hjælpe dig med?
Vi er her for at hjælpe dig!

At købe nye vinduer og døre kan virke kompliceret, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os eller sende os en e-mail.

Gør dit hjem til et bedre sted

Opgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Vinduer image
Fra 
1417 kr.
 567 kr.60%
Køb Vinduer
Døre image
Fra 
7248 kr.
 2899 kr.60%
Køb Døre