Garanti DK.gif

Hos Klarvinduer, er vi ikke bare stolte af de elementer vi producerer! Vi sætter også en stor ære i at producere dem i den absolut bedst mulige kvalitet, så du kan nyde dine nye vinduer og døre i mange år. 

At skifte sine vinduer og døre, er for mange en stor og vigtig beslutning, de fleste skal måske endda kun tage denne beslutning en enkelt gang i deres liv – og vi vil derfor altid bestræbe os på, at du bliver helt tilfreds. Denne holdning afspejler sig naturligvis også i vores garanti. Du kan være sikker på, at skulle der opstå en fejl senere hen, vil vi gøre vores bedste for at rette den hurtigt og professionelt. Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde dine nye vinduer og døre løbende, og ellers bare nyde udsigten!

Du kan læse mere om Klarvinduers garantibestemmelser nedenfor:

Klarvinduer yder 10 års produktgaranti på fejl og mangler, herunder produktionsfejl forudsat, at alle elementer er monteret i henhold til vores monteringsvejledninger og at montering og fugning er udført håndværksmæssigt korrekt.

Se vores monteringsvejledning på  https://klarvinduer.dk/montage-af-vinduer-og-dore

1Produktgaranti 
Produktgarantien gælder udelukkende for fabriksmalede elementer og forudsætter at overfladebehandlingen løbende vedligeholdes i forbindelse med skader og nedbrydning af maling. Produktgarantien dækker efter Klarvinduers vurdering enten reparation eller erstatning. Udgåede produkter erstattes med tilsvarende. Følgeskader, monteringsarbejde og udgifter forbundet hermed er ikke omfattet af garantien. 
Vær opmærksom på at synlige mangler og/eller skader SKAL meddeles inden monteringen! Det er Køberens eget ansvar at meddele Klarvinduer om evt. skader eller fejl på produktet, men hvis dette ikke er meddelt inden montering af produktet, så anses modtagekontrollen som udført. Derved er reklamationer i den forbindelse for sådanne beskadigede elementer, som er blevet monteret, ikke anerkendt.
2 Termoruder & fyldninger 
På termoruder - og fyldninger ydes 1 års produkt garanti.
Reklamationsfristen på visuelle fejl i glasset er 1 år.
3Øvrige dele 
På greb, cylindre, beslag, tætningslister og øvrige sliddele ydes ligeledes 1 års produktgaranti.
4Følgeskader 
Følgeskader som følge af forkert montering, ingen eller manglende smøring og løbende vedligeholdelse dækkes ikke. Garantien omfatter ikke efterhjælp såsom justering af hængsler og rammer, finpudsning, små oprifter i træet, udtræk fra knaster, opkogning eller bobler i malingen.
5 Tæthed & vandindtrængen 
Der ydes ikke garanti for manglende tæthed eller vandindtrængen på dørelementer med 1-punktlås eller indadgående døre.

Hvis du er i tvivl om vores kvalitet og vores garanti, skal du endelig ikke tøve med at trykke på knappen her til højre og sende os dit spørgsmål. Så vil vores Kundesupport svare dig hurtigst muligt.