Lisbeth har lavet keramik i 7 år og har i de seneste par år ønsket sig sit eget keramikværksted. Den drøm er gået i opfyldelse, og Lisbeth deler sine erfaringer i videoen nedenfor. Måske går du selv og drømmer om et værksted til at udfolde dig kreativt med dine hobbyer? Så kan du helt sikkert finde inspiration her og komme tættere på at få opfyldt din drøm. 

Bygningen hvor Lisbeth har sit keramikværksted, var førhen en gammel og lukket carport. For at skabe drømme værkstedet blev carporten forvandlet til et moderne og lyst værksted. Vinduer og døre er en let måde at åbne et rum op på, hvilket Lisbeth erfarer: "Det jeg allerbedst kan lide ved vinduerne er, at de er så store. Der kommer rigtig meget lys ind." Lisbeth har valgt et fastkarm vindue og har dertil valgt en dobbelt facadedør med sidepartier, som kan åbnes helt. Døren og vinduerne skaber sammen et åbent miljø med en masse naturligt lys. 

Lisbeth bor lidt ude for Ryomgård på Djursland og har derfor en masse natur omkring sig med marker, køer og skov. Naturen er en inspiration for hende, og hun synes det er dejligt at kunne åbne op. "Det er en kæmpe fornøjelse at kunne åbne begge døre en varm sommerdag. Så er der helt åbent ud til den fri natur," forklarer Lisbeth. 

LisbethogJørgen_20201016_ththerkildsen_1873.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ikke kun døren og vinduernes funktionalitet, der har gjort en stor forskel. Især døren passer rigtig godt til huset, der har samme stil med bondehusvinduer. Det er et klassisk valg til et hus ude på landet.  

Vil du opfylde dine boligdrømme? Det kan være du ønsker dig et værksted til dine hobbyer eller bare gerne vil være tættere på naturen? Hvad end dine drømme er, så kan vi hjælpe dig med nye døre og vinduer, der kan være med til at skabe et åbent og lyst miljø i dit hjem - ligesom det gjorde for Lisbeth. 

køb vinduer herkøb døre her