Facadedøre

Gør din hovedindgang til det unikke førstehåndsindtryk med en facadedør fra Klar.

✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter

✓ Prismatch

✓ E-mærket

1. Planlæg & mål op
 1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
 1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
 1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Byd velkommen med en flot facadedør fra Klar

Facadedøre fra Klar

Din facadedør er det første indtryk, som du selv, din familie og dine gæster får af din bolig. Facadedøren er altså en god anledning til at give et godt indtryk af resten af dit hjem. Derfor er det vigtigt, at din facadedør passer nøjagtig til dit hjems unikke æstetiske udtryk.

Netop det står vi klar til at hjælpe dig med. Hos Klar finder du nemlig flotte, billige facadedøre i højeste kvalitet. Du vælger helt selv, hvordan din nye facadedør skal se ud. Uanset om du ønsker masser af lysindfald, om du går efter en minimalistisk og stilren dør, eller du er til et mere rustikt udtryk, kan du altså finde din nye hoveddør hos os.

Hos Klar mener vi, at det skal være nemt at vælge en ny facadedør, som er billig uden at gå på kompromis med designet eller den høje kvalitet. Derfor har vi fjernet de fordyrende mellemled – du undgår altså at betale ekstra for unødvendige omkostninger i bestillingsprocessen.

Din nye hoveddør bliver først produceret, når du har afgivet din bestilling hos os. På den måde mindsker vi spild i processen, hvilket er godt for miljøet. Samtidig er vi stolte af at købe ind lokalt, plante et nyt træ for hvert fældet træ og støtte vores lokalsamfund ved at producere tæt på, hvor vores produkter sælges. Du er altså garanteret en flot, billig facadedør i højeste kvalitet – og med god samvittighed.

Klars forskellige typer af hoveddøre

Hos os finder du et stort udvalg af forskellige typer facadedøre. Uanset hvilket udtryk, du går efter, kan du med garanti finde en dør hos os, som passer til dine præferencer.

Blandt vores udvalg af facadedøre finder du følgende muligheder, som alle har forskellige æstetiske udtryk og anvendelsesmuligheder:

Derudover kan du blandt andet vælge mellem døre med og uden ruder, sprosser, midterstykker, med glat overflade og med lodret udfræsning. Vi specialfremstiller din dør efter dine nøjagtige ønsker og mål. Du har altså rig mulighed for at finde en dør hos os, som passer til netop dit hjem.

Samtidig går du ikke på kompromis med hverken sikkerheden eller kvaliteten. Vi tilbyder nemlig døre med 2-lags og 3-lags glas, som både yder maksimal sikkerhed og sikrer minimalt varmetab.

Læs også: En guide til hvilke yderdøre, du skal købe

Hvordan vælger du den rette facadedør?

Når du skal vælge en facadedør, er der mange faktorer, som du bør tage i betragtning. Det første, du bør overveje, er hvilket materiale, døren skal fremstilles i.

Her kan du vælge mellem træ eller træ/aluminium. Udseendemæssigt er det næsten umuligt at se forskel. En facadedør i træ/aluminium koster dog mere end en facadedør i simpelt træ – og det er der god grund til.

Aluminium beskytter nemlig træet mod sol og vind. Det øger dørens holdbarhed og garanterer, at døren kræver minimal vedligeholdelse. Du skal blot sørge for at holde rammerne rene og hængslerne smurte. Har du lidt ekstra penge, anbefaler vi derfor altid, at du går efter træ/aluminium.

Når du bestiller din nye dør hos Klar, kan du sætte dit eget personlige præg på hele designet. Du vælger selv materialer og farver, og med de mange detaljerede tilvalg, vi tilbyder, bliver din nye dør præcis, som du ønsker.

Når du designer din dør hos Klar, kan du derudover selv vælge:

 • Materiale: Vælg mellem træ og træ/aluminium

 • Glas: Vi tilbyder 2-lags glas (fritidshuse) og 3-lags glas (helårsboliger)

 • Farve: Vælg mellem hvid, antracitgrå eller sort

 • Åbningsretning: Vælg nøjagtig hvilken retning, døren skal åbne

 • Lukketype: Vælg uden greb eller med L-formet eller U-formet greb

 • Låsecylinder: Vælg uden cylinder eller med nøgle/vrider eller nøgle/nøgle

Og meget mere. Samtidig har du også mulighed for at vælge mellem hele syv forskellige glastyper – du er altså garanteret en facadedør, som passer nøjagtigt til dine præferencer.

Læs også: Guide: Opmåling af vinduer og døre

Fordele ved hoveddøre fra Klar

Der er mange fordele ved at bestille din nye facadedør hos Klar. Det er nemlig vigtigt for os at kunne tilbyde billige facadedøre i højeste kvalitet. Når du vælger en facadedør fra Klar, vælger du derfor både kvalitet, bæredygtighed og garanti i ét – uden at gå på kompromis med nogen af delene.

Vi har fjernet de fordyrende mellemled, så vi kan tilbyde høj kvalitet til rimelige penge. Når du bestiller din nye facadedør hos Klar, suser din ordre direkte over til vores fabrik i Estland, hvor vi påbegynder produktionen af din facadedør. På den måde undgår vi spild i processen, og det er godt for miljøet.

Din nye hoveddør fremstilles af langsomt voksende fyrretræ med høj kerneandel. Træerne er lokalt dyrket i Estland, hvor der er gode forhold for træernes vækst. Det gør det muligt for os at tilbyde billige facadedøre uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores døre er desuden CE-mærket og dækket af enten 7 eller 12 års garanti. Du er altså garanteret en dør, der holder.

Sidst, men absolut ikke mindst, kan du forvente at få din nye facadedør leveret problemfrit og til tiden. Du behøver endda ikke kun at tage vores ord for det – du kan se vores mange tilfredse kunders anmeldelser på Trustpilot.

Guide til selv at installere en facadedør

Når du modtager din nye facadedør, skal den selvfølgelig installeres. Du kan vælge at få hjælp til at montere din nye hoveddør. Dog er der mange penge at spare i selv at installere den – og det er heldigvis ikke særlig svært.

Hos Klar finder du al den hjælp, du har brug for. Vi har samlet en liste over det nødvendige værktøj samt en trin for trin-guide til, hvordan du afmonterer din gamle dør og monterer din nye hoveddør fra Klar.

Læs mere her: Guide: Montering og afmontering af døre og vinduer

Rengøring og vedligehold af facadedøre

Kvaliteten af hoveddøre fra Klar sikrer, at din nye hoveddør holder i mange år. Dog er der også mange ting, du selv kan gøre for at forlænge din dørs levetid.

Her taler vi særligt om:

 • Rengøring

 • Inspektion

 • Reparationer

 • Efterbehandling

Det lyder måske som en større opgave, men bare rolig – det er slet ikke så krævende. For at gøre det så nemt for dig at rengøre og vedligeholde din nye facadedør som muligt, har vi lavet en trin for trin-guide til vedligehold af hoveddøre.

Du finder vores guide her: En praktisk guide til vedligeholdelse af hoveddøre for husejere

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon