Pladedøre

Køb din næste pladedør af høj kvalitet til en lav pris; Klar er 100 % digital med ingen mellemhandlere, som betyder du kan få den bedste pris.

✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter

✓ Prismatch

✓ E-mærket

1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Pladedøre til boligen, skuret eller garagen

Klars pladedøre er holdbare, sikre hoveddøre med lav vedligeholdelse. Kombinationen af HDF og isolering giver overlegen styrke og isolering sammenlignet med traditionelle trædøre - din nye pladedør med HDF (High-Density Fiberboard) og ekstra isolering er helt sikkert en forbedring.

Sikker og isolerende

Klars pladedøre har en gratis sikkerhedspakke, der inkluderer et 3-punkts låsesystem, der sikrer, at dit hjem er trygt og sikkert. Den ekstra isolering i døren hjælper også med at holde dit hjem varmt og energieffektivt, så du sparer penge på energiregningen.

Lav vedligeholdelse

Den hårde yderside af din ​​Klar-pladedør er modstandsdygtig over for buler og vejrskader, så du kan være sikker på, at din dør vil se flot ud i mange år fremover. Hos Klar er vi så sikker på kvaliteten af ​​vores pladedøre, at vi giver op til 12 års garanti, så du kan være sikker på, at det vil være investeringen værd.

Sammensæt din døre

Alle skal kunne leve godt. Med hjælp fra vores designer kan du lave en skræddersyet pladedør, der passer til netop dine behov. Derudover vil vores hyppige webrabatter hjælpe dig med at spare penge på at forbedre dit hjem.

Vælg din farve

Vælg mellem den klassiske hvide, den massive sorte eller den trendy antracitgrå når det kommer til lige din pladedør.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er pladedøre lavet af?

Klar laver pladedøre af en kombination af hardboard (HDF), isolering og aluminium med dørkarm i træ.

Hvad er en pladedør?

En pladedør er en type hoveddør lavet af en kombination af materialer for at skabe en stærkere, mere holdbar og energieffektiv dør end traditionelle trædøre.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon