udsalg: 55%

Dreje/kip-terrassedøre

Dreje kip terrassedøre fra Klar er den perfekte måde at forbinde de indendørs og udendørs rum på. Derudover har terrassedøre med dreje kip-funktion flere fordele i forhold til dem uden. Vi anbefaler ikke, at kombinere almindelige døre med vores dreje kip døre. ✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter ✓ Prismatch ✓ E-mærket

Terrassedøre med en dreje kip funktion har flere fordele i forhold til døre uden en sådan funktion. Med den smarte dreje kip funktion kan døren åbnes indad som et dreje kip vindue. Vippepositionen giver også mulighed for kontinuerlig ventilation, selv i let regn, da åbningen i vippepositionen er begrænset af et saksegear til maksimalt 10 cm, hvilket gør det til en sikker måde at ventilere på, uden at være hjemme.

Hvordan fungerer dreje kip døre?

Det er faktisk ikke så kompliceret. Ligesom alle andre døre består de af tre hoveddele:

  1. Karmen, som er den del, der er monteret i væggen

  2. Den bevægelige del, der kaldes dørbladet,

  3. og de forskellige mekanismer, der styrer, hvordan døren åbnes og lukkes.

Det, der gør dreje kip terrassedøre specielle, er de særlige beslag. Når du drejer håndtaget, sætter det tandhjulene i gang og lader dig vælge mellem tre forskellige positioner:

  1. låse-,

  2. vippe-,

  3. og dreje position.

Det er nemt at lukke døren! Du skal blot dreje håndtaget nedad, og låseboltene klarer resten. Aktivér vippefunktionen ved at dreje håndtaget opad, og for drejestillingen skal du dreje håndtaget vandret. Det var det, du ved nu, hvordan man betjener en dreje kip terrassedør. Dette kan være ideelt for de familier med kæledyr, f.eks. hunde, som ønsker at lufte ud uden at skulle bekymre sig om, at deres pelsede venner flygter ud i haven.

Design en dør, der passer til dit hjems stil

Du kan vælge mellem forskellig antal fag og glasruder opdelt for at opnå et unikt look til dit hjem. Valget af den rigtige glasdør til dit hjem kan afhænge af stilen på dit hus. Du kan vælge mellem den traditionelle stil med flere mindre ruder, den moderne stil med to store ruder eller en unik kombination af glas og fyldning for at supplere din boligs stil og tilføje et strejf af elegance. Valget kommer i sidste ende an på dine personlige præferencer.

Få mest muligt ud af din nye dør

Vores tilpasselige terrassedøre tilbyder ikke kun en lang række designmuligheder, du kan derimod også vælge mellem en lang række tekniske specifikationer. Træ/alu og 3-lags glas er to af dem. Døre med aluminiumbeklædning, kaldet træ/alu døre, er fremstillet med et beskyttende lag aluminium oven på træet, hvilket giver fremragende holdbarhed og beskyttelse af elementerne. Og for at sikre optimal isolering og energieffektivitet kan du vælge vores energieffektive 3-lags glas, så du sparer penge på varmeregningen.

Forbedr dit hjem og bring naturen tættere på dig med dreje kip terrassedøre fra Klar. Lær dine børn om de fugle, der besøger din have, og se dem, når de fodrer ved foderautomaten. Ingen møbler kan give dig smukkere farver end naturens egne. Få dine i dag, og gør dit hjem til det perfekte sted at være.