Yderdøren bør naturligvis matche husets arkitektoniske design, men derudover er der mange gode grunde til at slippe kreativiteten løs. Med et facadedørsparti kan du nemlig give både familie og gæster en ekstra positiv oplevelse, inden de træder ind i dit hjem.

Kokken anretter maden, så den giver det bedst mulige førstehåndsindtryk, og det er efter samme princip, at du med et facadedørsparti kan løfte oplevelsen af dit hjem til nye højder. Du kan med andre ord fortælle en historie med din yderdør, hvilket let gøres ved at tilføje et stilfuldt facadedørsparti. På denne måde får du nemlig et utraditionelt og derfor langt mere interessant design. Hos Klarvinduer kan du vælge imellem 11 forskellige varianter, herunder mellem 2-7 ruder og 2-6 fyldninger. Således kan du både skabe et flot lysindfald og en smuk, såvel som unik hoveddør med masser af fine detaljer.

Det er imidlertid altid en god idé at overveje mere end blot hoveddørens design, inden du træffer beslutningen. Mål, låse og materialevalg er blandt de aspekter, du med fordel kan inddrage i overvejelserne, så den nye dør bliver den bedst mulige investering.

Hos Klarvinduer anvender vi udelukkende materialer i høj kvalitet. Qua samarbejder med professionelle partnere, som er førende inden for deres respektive områder, har alle vores facadedørspartier opnået både CE- og FSC-mærker. Samtidig lever de op til de Energistyrelsens nyeste krav til isoleringsevne. Dette har vi opnået ved på intet tidspunkt at gå på kompromis, hverken i udvælgelsen af det bedste fyrretræ, i udarbejdelsen af de enkelte komponenter eller i leveringen direkte fra fabrikken til dig.

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for dig at købe dine vinduer og døre online. Derfor har vi skabt en konfigurator, hvor du bl.a. – med få klik – kan vælge om dit nye facadedørsparti skal have 2- eller 3-lags glas, bestå af fyrretræ og om den skal have en udvendig skal af pulverlakeret og vejrbestandigt aluminium. Dertil kommer masser af yderligere individuelle tilpasningsmuligheder af alt fra farvevalg og glastype til låsecylinder m.m.

Facadedorsparti2.jpg

Vi giver 10 års garanti på alle vores produkter, inkl. facadedørspartier, hvilket på få år har gjort os til mange danskeres foretrukne leverandør af vinduer og døre. Vi gør desuden dagligt vores ypperste for at leve op til vores høje score hos Trustpilot. Skulle du få spørgsmål i forbindelse med valget af dit nye facadedørsparti, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.