1. Planlæg & mål op
  1. Planlæg & mål op

Planlæg med vores guides til enten renovering eller nybyg

Se vores guides

2. Design & bestil
  1. Design & bestil

Brug vores designer til at skræddersy dit produkt

3. Installer
  1. Installer

Gør det selv med vores guide eller få hjælp

Guide til montering

Facadedørspartiet: så du kan sætte dit personlige touch

Hvad er et facadedørsparti?

Et facadørsparti er en kombination af en klassisk hoveddør og så et sideparti i et. Dette bruges til at få rigtig meget lys i din entre og giver et samlet og klassik udseende til hovedindgangen i dit hjem.

Hoveddør med sideparti

Hoveddøren repræsenterer mere end bare husets indgang. Den udgør en fortælling om de personer, der bor inde bag døren, og det er derfor godt givet ud at investere tid og penge i at få lige præcis den yderdør du ønsker. Et facadedørsparti kan hjælpe dig med at skabe en unik løsning, i en tid hvor yderdøren får en mere og mere fremtrædende rolle i husets overordnede æstetiske udtryk.

Har du pladsen, kan du, med et facadedørsparti fra Klar, sætte et individuelt præg på løsningen til din nye hoveddør. Uanset om du vil udskifte en gammel hoveddør fordi den er slidt, eller du vil give din facade et løft, kan du med fordel medtænke farvevalg og stilart, så døren både kommer til at ligge i tråd med din personlige stil, og giver huset karakter.

Sådan vælger du et hoveddørsparti

Yderdøren bør naturligvis matche husets arkitektoniske design, men derudover er der mange gode grunde til at slippe kreativiteten løs. Med et facadedørsparti kan du nemlig give både familie og gæster en ekstra positiv oplevelse, inden de træder ind i dit hjem.

Kokken anretter maden, så den giver det bedst mulige førstehåndsindtryk, og det er efter samme princip, at du med et facadedørsparti kan løfte oplevelsen af dit hjem til nye højder. Du kan med andre ord fortælle en historie med din yderdør, hvilket let gøres ved at tilføje et stilfuldt facadedørsparti. På denne måde får du nemlig et utraditionelt og derfor langt mere interessant design. Hos Klar kan du vælge imellem 11 forskellige varianter, herunder mellem 2-7 ruder og 2-6 fyldninger. Således kan du både skabe et flot lysindfald og en smuk, såvel som unik, hoveddør med masser af fine detaljer.

Det er imidlertid altid en god idé at overveje mere end blot hoveddørens design, inden du træffer beslutningen. Mål, låse og materialevalg er blandt de aspekter, du med fordel kan inddrage i overvejelserne, så den nye dør bliver den bedst mulige investering.

Hos Klar anvender vi udelukkende materialer i høj kvalitet. Gennem vores samarbejde med professionelle partnere, som er førende inden for deres respektive områder, har alle vores facadedørspartier opnået både CE- og FSC-mærker. Samtidig lever de op til de Energistyrelsens krav til isoleringsevne. Dette har vi opnået ved på intet tidspunkt at gå på kompromis, hverken i udvælgelsen af det bedste fyrretræ, i udarbejdelsen af de enkelte komponenter eller i leveringen direkte fra fabrikken til dig.

Design din egen hoveddør med sideparti

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for dig at købe dine vinduer og døre online. Derfor har vi skabt en konfigurator, hvor du bl.a. – med få klik – kan vælge om dit nye facadedørsparti skal have 2- eller 3-lags glas, bestå af fyrretræ, og om den skal have en udvendig skal af vejrbestandigt aluminium. Dertil kommer masser af yderligere individuelle tilpasningsmuligheder af alt fra farvevalg og glastype til låsecylinder m.m.

Vi giver op til 12 års garanti på vores produkter, inkl. facadedørspartier, hvilket på få år har gjort os til mange danskeres foretrukne leverandør af vinduer og døre. Vi gør desuden dagligt vores ypperste for at leve op til vores høje score hos Trustpilot. Skulle du have spørgsmål i forbindelse med valget af dit nye facadedørsparti, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os.

Klars kundeservice
Vi er her for at hjælpe dig!

Det kan virke komplekst at købe nye vinduer og døre, men vi er her for at gøre det nemt. Hvis du har nogen spørgsmål – så er vi kun et spørgsmål væk.

Kontakt osBlue Phone Icon