udsalg: 55%

Kip-vindue

Kip vinduer er hængslet i bunden af rammen og vipper indad. De er blandt de mest populære og alsidige vinduer, da de er sikre og praktiske. Vi anbefaler ikke, at kombinere indadgående og udadgående vinduer. ✓ 12-års garanti på træ-alu produkter og en 7-års garanti på træprodukter ✓ Prismatch ✓ E-mærket

Kip-vinduer - populære og til en god pris

Kip-vinduer er vinduer, der åbnes ved at vippe indad. De er blandt de mest populære vinduer, fordi de er alsidige. Deres største fordel er, at de kan stå åbne selv i let regn uden at lukke vand ind i dit hjem. Samtidig er kip-vinduer sikkert forankret, selv i åben stilling, og har deres største åbning øverst, hvilket gør det umuligt for et barn eller en voksen at falde ud ved et uheld.

En anden grund til, at kip-vinduer er så populære er, at de er meget pladsbesparende, selv når de er åbne. I modsætning til kombinationsvinduer eller dreje kip vinduer kan kip-vinduer åbnes, selv hvis du placerer nogle få ting i vindueskarmen.

Der er en god grund til, at kip-vinduer ofte anvendes i garager og kælderrum. Et andet argument, der taler for kip-vinduer i kælderrum og garager, er, at selv i åben stilling kan indbrudstyve ikke kravle gennem kip-vinduerne uden at bryde dem op først. Så selv hvis man glemmer at lukke vinduet, f.eks. om natten, er risikoen for indbrud stadig mindre end ved vinduer med fløje.

Installation, drift og vedligeholdelse

Hvis du selv monterer dine kip-vinduer, kan du spare mange penge. Læs vores monteringsguide og du vil se, at det er ligetil.

Kip-vinduer adskiller sig ikke meget fra andre vinduer bortset fra, hvordan de åbnes, de skal passes som alle andre vinduer. Hvis du betjener dine vinduer korrekt og passer dem regelmæssigt, vil du kunne nyde godt af dine vinduer i mange år fremover. Du må ikke anbringe ekstra vægt på den åbne fløj, og du må ikke lukke vinduet helt, før du drejer håndtaget. På denne måde beskadiger du ikke vinduet.

Med hensyn til vedligeholdelse anbefaler vi, at trævinduer males om med få års mellemrum og at alt beslag smøres regelmæssigt. Hvis du ønsker mindre vedligeholdelse, kan du vælge kip-vinduer i træ/alu, som er med til at beskytte vinduet mod elementerne og spare dig for at skulle male dine trævinduer om.

Børnesikring, lydisolering og andre mulige ekstraudstyr ved kip-vinduer

Hos Klar fremstiller vi vinduer præcist efter dine mål - og behov! Du kan vælge greb med børnesikring eller almindelige greb uden. Vælg mellem forskellige glastyper som f.eks. lydisolerende glas eller solbeskyttende glas; du kan også vælge 2-lags glas til fritidsboliger eller 3-lags glas som er bedre isolerende til helårsboligen.

Alt dette gør det muligt for dig at få præcis det kip-vindue, der passer til dine behov - og til en ekstremt god pris! Vi tilbyder en webrabat og regelmæssige tilbud, samt prismatch. Så hvis du ser et lignende vindue af tilsvarende kvalitet fra en anden leverandør til en lavere pris, så skriv til os, og vi vil ikke blot matche den lavere pris, vi vil også tilbyde dig en rabat på yderligere 5% oveni denne pris!

Du kan være sikker på altid at få de bedste priser hos Klar.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor meget koster et kip-vindue?

Prisen for et kip-vindue varierer alt efter størrelse, materialevalg og mange andre detaljer, så det er umuligt at give en generel pris. Du kan hurtigt finde ud af prisen på dit vindue ved at følge disse trin: Åbn vores designer, vælg dine mål, materialer og glasruder, og du vil se prisen for præcis det vindue, du ønsker.

Hvordan tager man mål til et nyt kip-vindue?

Det er nemmere, end mange tror. Det eneste du skal bruge er en blyant, et stykke papir og en lineal eller et målebånd. Du kan finde en detaljeret forklaring på, hvordan du finder de rigtige mål her: Guide til opmåling.

Hvorfor er kip-vinduer så populære?

Kip-vinduer er pladsbesparende, giver gode ventilationsmuligheder og er sikre og nemme at betjene. De anvendes i lejligheder, gangarealer, trappeopgange og kældre og er yderst populære til garager og haveskure. En anden fordel er, at de også fås i aflange former.