Den ultimative inspiration til at vælge den rigtige dør

Vil du gerne skabe de bedste rammer for dit hjem? Læs her, hvordan nye døre kan optimere både sikkerhed og boligværdi for dig. Klar hjælper dig til at se din boligs fulde potentiale. Her får du nyeste tips og trends fra boligmarkedet.

Velkommen hjem

Døre i dit hjem har to kernefunktioner. Døren åbner dit hjem for familie, venner og naboer og er dermed din boligs facade. Hoveddøren markerer samtidig overgangen mellem ude og hjemme. Tænk engang over, hvor meget vi ofte gør ud af vores hoveddør, når vi f.eks. sætter blomsterkrukker, lanterner og græskar om efteråret foran indgangen eller hænger krans på døren til jul. Alt dette er med til at byde os selv og andre velkommen indenfor. Døren er prikken over i’et på din bolig. Når du vælger døre til dit hjem, er det derfor vigtigt, at døren fremhæver din boligs arkitektur og byggestil. Find inspiration hos Klar når du skal vælge materiale og design til din dør.

Se udvalg af døre

Brug naturens lys og farver

Miljø er efterhånden på alles dagsorden og et højaktuelt emne, der har indflydelse på både mode, livsstil og trends – ikke mindst når det kommer til indretning. Moderne arkitektur er inspireret af naturens egne materialer, farver og lys.

Naturmaterialer har stor betydning i den moderne indretning. Du kan med fordel anvende træ som materialer i dit hjem, der på samme måde som stilfulde jordfarver bringer hyggen ind i det nordiske hjem. Se udvalget  her, hvordan du kan udnytte det naturlige lys i din bolig med blandt andet dobbelt terrassedør og dør med sideparti.

Skab eksklusive rammer om dit hjem

Klar hjælper dig til at udnytte potentialet i din bolig. Er det hoveddøren, der skal skiftes, kan du f.eks. vælge et  hoveddørsparti – også kaldet facadedørsparti – der giver et skønt lysindfald i entreen, så din bolig fremstår endnu mere imødekommende. Nordisk arkitektur og indretning er kendt for sin evne til at udnytte lyset, blandt andet ved at bruge glas som materiale, og kombinationen af glas/træ samt glas/stål giver et eksklusivt og minimalistisk look til din bolig. Store glasruder med enkle, rene linjer kan med fordel placeres i slanke rammer af stål eller træ. Mens lyse farver er rigtig godt til indretning af boligen, anbefaler vi at bruge mørkere farver til de udvendige rammer, hvor lyset er stærkere og skaber mere genskin. Skal du kun udskifte døre, bør du samtidig tage hensyn til vinduesrammerne, så disse matcher.

Højeste kvalitet og ydeevne for pengene

Dørens anden vigtige funktion er at lukke og beskytte dit hjem for uvedkommende gæster og for vind og vejr. Du skal derfor også tage stilling til kvalitet, materiale og sikkerhed, når du vælger den rigtige dør. Hos Klar ved vi, hvor vigtigt tryghed – og dermed kvalitet og materiale – er, når det kommer til dit hjem. Derfor samarbejder vi med nogle af verdens førende underleverandører af glas, Saint-Gobain, der har betydning for både lysindfald og elregning i din bolig. Vores produkter er kendetegnet ved det særlige FSC-certificeret langsomt voksende fyrretræ, som vokser under ideelle, kølige forhold i Estland. Som resultat har vi produceret træelementer, der er ideele til håndværk, herunder døre af høj kvalitet og vinduer, der er CE-mærket for ydeevne og kvalitet. Vi anbefaler blandt andet træ/alu-kombinationen til døre, hvis du er på udkig efter et særligt slidstærkt materiale, f.eks. til hoveddøre og facadedøre.

Se udvalg af døre

Mød Klar

Siden den spæde start i 2015 har vi arbejdet på at forbedre markedet for billige døre og vinduer, fordi vi mener, at kvalitet og konkurrencedygtige priser godt kan kombineres. Vi har derfor samlet produktion, levering og salg under samme firma, således at vi sikrer de optimale forhold for vores produkter og kan imødekomme efterspørgslen uden om dyre mellemled. 

Gør dit hjem til et bedre sted

Upgrader dit hjem med energivenlige døre og vinduer. Du kan selv designe din nye dør og vindue til at passe lige præcis det, du har brug for.

Fra 
657,60 kr.
 295,92 kr.
55%
Køb Vinduer
Fra 
2066,25 kr.
 826,50 kr.
60%
Køb Døre
Relateret indhold