Spar op til 60%

Facadedøre

1 fyldning 4 ruder

Vil du have en facadedør, der kombinerer stil, sikkerhed og komfort på den helt rigtige måde? Så er vores facadedør med 1 fyldning og 4 ruder lige noget for dig! Denne moderne og elegante dør er ikke kun et stilfuldt tilvalg til dit hjem, men den er også designet med din families tryghed og beskyttelse for øje.

VAREINFO

Varenummer: FD1-4K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores facadedør har de nyeste sikkerhedsfunktioner på markedet, så du kan være tryg ved at vide, at den effektivt beskytter din bolig mod enhver form for indbrud eller uønsket adgang. Og det bedste af det hele? Vores facadedør fås både i træ og træ/alu, og hvis du vælger den sidste model, får du en imponerende garanti på hele 12 år!

Men det er ikke alt - vores facadedør giver dig også optimal komfort og sikrer en behagelig temperatur i dit hjem takket være dens isolerings egenskaber. Så uanset om det er varmt eller koldt udenfor, kan du altid slappe af og nyde din tid indenfor.

Hvis du ønsker en facadedør med stil, sikkerhed og komfort i højsædet, så er vores facadedør med 1 fyldning og 4 ruder et perfekt valg for dig. Og du kan roligt købe den uden at bekymre dig om prisen, for den er en af markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så hvorfor ikke investere i en dør, der vil skabe en sikker og hyggelig atmosfære i dit hjem?

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti