udsalg: 55%
Hvorfor vælge solbeskyttende glas? image

Hvorfor vælge solbeskyttende glas?

Indholdsfortegnelse

Arrow icon related to the table of content

Når man bor i Danmark, hvor antallet af solskinsdage nærmest kan tælles på en hånd, kan man nemt undre sig over, hvorfor det er nødvendigt at gøre en ekstra investering i solbeskyttende glas.

Men lige så meget som din hud har brug for beskyttelse mod solen, kan solafskærmende glastyper på dine vinduer gøre en enorm forskel for dit indeklima, komfortniveauet i hjemmet, beskytte dine møbler og interiør mod at falme og ikke mindst reducere omkostninger.

Hvordan virker det?
Kort sagt, solbeskyttende glastyper har en solafskærmende belægning, der anvendes på en side af float-glas. Belægningen sikrer effektiv solafskærmning, der kan stoppe op til 70% af solens stråler, men stadig opretholde en god lystransmittans og fremstå neutral.

Fordelene:

  • Glassets lave g-værdi reducerer opvarmning af rum på en solskinsdag op til 5 °C, sammenlignet med almindeligt klart glas. Rent praktisk betyder det også på en varm sommerdag, at det faktisk er klogere at holde vinduer, med kvalitets solbeskyttelsesglas, lukket i stedet for at åbne dem for at køle værelserne ned.

  • Ingen behov for dyre klimaanlæg eller andet udstyr som persienner eller lignende. Det betyder også reducerede omkostninger til nedkøling og en lys og venlig atmosfære med masser af lys hver sæson.

  • En lav u-værdi hjælper også til at reducere omkostningerne til opvarmning i de koldere sæsoner – det er godt for både miljøet og varmeregningen.

  • Indendørs termisk komfort og et stabilt indendørsklima hjælper til at øge vores velvære og produktivitet.

Solbeskyttende glastyper er et anbefalet valg til store vinduespartier, i udestuer og til ovenlysvinduer. Når det anvendes i kombination med andre produkter, kan solbeskyttelsesglas give en række andre fordele, som f.eks. lav vedligeholdelse, reduceret støjniveau, forbedret sikkerhed og tryghed, samt øget dekorativ værdi.

Hos Klar sælger vi det bedste udvalg af kvalitets solbeskyttende glas. Hvis du er i tvivl om, hvilken type af glas er det bedste valg for dig, er du meget velkommen til at kontakte os.