60% rabat

Facadedøre

1 fyldning 2 ruder (Midterstykke)

Leder du efter en facadedør, der kombinerer æstetik og funktionalitet? Så er du havnet på den helt rette side! Vi præsenterer vores facadedør med en fyldning og to ruder, der leverer suveræn beskyttelse mod ubudne gæster og garanterer en behagelig temperatur indendørs.

VAREINFO

Varenummer: FD2K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores facadedøre er mere end blot en adgang. De er en måde at udtrykke din individuelle stil og gøre et visuelt indtryk på naboer og forbipasserende. Om dit hjem er elegant og raffineret eller hyggeligt og charmerende, vores udvalg af døre kan tilpasses til at supplere facaden, skabe en harmonisk æstetik og bringe dit hjem til livs.

For at sikre dit hjem 100% har vores facadedøre de nyeste sikkerhedsfunktioner, som beskytter dig og din familie mod alle former for trusler. Og vores høje kvalitet og u-værdi sikrer, at du kan opretholde den ønskede temperatur i hele dit hjem - uanset om det er en stegende varm dag eller en kold, vinterlig aften.

Vores facadedøre er tilgængelige i både træ og træ/alu med 12 års garanti, og er stadig den billigste kvalitetsløsning på markedet. Det betyder, at du kan få en utrolig kvalitetsdør, der holder i lang tid, uden at betale en formue!

Så hvad venter du på? Gør dit hjem smukkere, sikrere og mere varmt. Kontakt os nu for mere information om vores facadedøre og lad os hjælpe dig med at få adgang til dit hjem med stil og sikkerhed!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti