Spar op til 60%

Facadedøre

3 fyldninger 4 ruder

Skab et indbydende og personligt hjem med vores fantastiske facadedøre med 3 fyldninger og 4 ruder! Fås i både træ og træ/alu, og med hele 12 års garanti på træ/alu-modellen, kan du med sindsro investere i en dør, der passer perfekt til din stil og personlighed.

VAREINFO

Varenummer: FD1-4K3V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Lad din dør udstråle luksus og imponerende design, eller skab en hyggelig og charmerende atmosfære i dit hjem. Mulighederne er uendelige med vores facadedøre, der også fungerer som den vigtigste barriere mellem dit hjem og omverdenen.

Sikkerhed og komfort er i højsædet med vores facadedøre, der er udstyret med imponerende sikkerhedsfunktioner og optimal isolering. Hold varmen inde på de kolde vinterdage og nyd en kølig temperatur indendørs på de varme sommerdage.

Med fokus på kvalitet og håndværk, garanterer vi dig en dør i unikke designs og materialer, der giver dig den sikkerhed og tryghed, du fortjener som hjemmets ejer. Og det bedste af det hele? Vi kan tilbyde dig markedets billigste facadedøre uden at gå på kompromis med kvaliteten!

Giv dit hjem den finishing touch, det fortjener, med vores utrolige facadedøre. Kontakt os nu og lad os hjælpe dig med at skabe en dør, der er lige så fantastisk som dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti