60% rabat

Facadedøre

6 fyldninger

Oplev den perfekte fusion af sikkerhed og skønhed med vores fantastiske facadedøre! Med vores 6 fyldninger får du et ekstra sikkerhedslag og en suveræn energieffektiv isolering, som garanterer dig ro i sindet og lavere energiregninger. Hver dør er et kunstværk i sig selv, som kan tilpasses din personlige smag og stil.

VAREINFO

Varenummer: FD6V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores facadedøre er et værdifuldt tilskud til dit hjem, som vil tilføje karakter og elegance til enhver ejendom. Vi tilbyder forskellige designs og farver, som kan forbedre udseendet på dit hjem og samtidig giver en sikker oase for dig og dine kære. Vores team forstår vigtigheden af en sikker hjemmebase, og derfor leverer vi udelukkende facadedøre af højeste kvalitet.

Med vores facadedøre får du en barrier mellem dig og den hårde verden udenfor, samtidig med at du kan nyde godt af et behageligt indeklima - uanset vejret udenfor. Vores døre er lavet af det fineste træ, og leveres med hele 12 års garanti, hvis du vælger træ/alu. Og giv dit hjem det ekstra klap på skulderen ved at vælge en dør i vores træ/alu serie - ikke kun er de smukke, men de er også nogle af det billigste på markedet, uden at gå på kompromis med kvalitet.

Tag det første skridt mod sikkerhed og stil i dit hjem i dag ved at kontakte os. Vi giver gerne råd og vejledning om vores unikke facadedørsudvalg og hjælper dig med at finde den perfekte løsning for dit hjem. Hos os får du ikke kun en dør, du får en indgang til dit drømmehjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti