Facadedøre

2 fyldninger 4 ruder

Gør dit hjem til et showstopper med vores facadedøre! Dørene giver ikke kun et godt førstehåndsindtryk til forbipasserende, de beskytter også dit hjem mod uønskede indtrængere. Med 2 fyldninger og 4 ruder, gør denne facadedør det let at holde dine kære og ting i sikkerhed, så du kan slappe helt af.

VAREINFO

Varenummer: FD1-4K1-2V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores facadedøre er tilgængelige i en række farver og stilarter, hvilket betyder, at du kan finde den perfekte match til din personlige stil.

Men det er ikke alt - vores facadedøre er også designet med sikkerhed i tankerne.

Men det er ikke den eneste måde, vores facadedøre holder dig i komfort - de hjælper også med at regulere temperaturen inde i dit hjem. Med vores isolerede facadedøre vil du i stand til at holde varmen inde på kolde vinterdage og opretholde en køligere temperatur, når solen steger på toppen af dit hjem.

Og vi gemmer det bedste til sidst - vores facadedøre er tilgængelige i både træ og træ/alu med en fantastisk 12-års garanti på træ/alu-modellen. Men det bedste af alt? Vores facadedøre er blandt markedets billigste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Gør dit hjem temmelig iøjnefaldende og sikkert med vores facadedøre - det rigtige valg for dig og familien.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti