60% rabat

Facadedøre

2 fyldninger 1 rude

Skab det ultimative første indtryk med en skræddersyet facadedør! En dør er ikke bare en dør, den afspejler dig og dit hjem. Hoveddøren med 2 fyldninger og 1 rude er en klassiker for dig, der vil have lys ind i din entré.

VAREINFO

Varenummer: FD1K1-2V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Derfor er vores sortiment af døre tilgængelige i både træ og træ/alu, så du kan vælge den bedste stil til netop dit hjem og din personlige smag. Og lad os lige sætte prikken over i'et med at fortæller, at vores træ/alu facadedøre har hele 12 års garanti!

Lad ikke indbrudstyve ødelægge dit hjem! Vores stærke og sikre facadedøre vil beskytte dig og din familie, og sikre at jeres hjem altid er trygt. Og med markedets laveste prisgaranti får du sikkerheden uden at gå på kompromis med kvalitet.

Men det er ikke bare sikkerhed der er vigtigt, det er også energieffektivitet. Vores facadedøre er nøje designet til at holde på varmen om vinteren og kold om sommeren, så du kan glæde dig over lavere strøm- og varmeregninger. Og selvfølgelig tilføjer vores døre også en smuk og unik stil til dit hjem.

Med vores døre kan du skabe den perfekte velkomst til dit hjem, og nyde godt af det bedste af begge verdener: sikkerhed og stil. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte dør til dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti