Facadedøre

2 ruder (midterstykke)

Opgrader dit hjem med en smuk og sikker facadedør fra Klar! Vores facadedør med to ruder er designet til at minimere støj og forbedre varmeisoleringen, så du kan slappe af i dit hjem og nyde roen uden at blive forstyrret af støj udefra.

VAREINFO

Varenummer: FD2K

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores døre er den perfekte kombination af stil og sikkerhed, og de kan fås i både træ og træ/alu. Med vores 12 års garanti på træ/alu kan du roligt tage det helt store spring og give dit hjem en opgradering uden bekymringer.

Og med vores brede udvalg af farver og designs kan du vælge en dør, der passer perfekt til din personlige stil og tilføjer en luksuriøs eller charmerende fornemmelse til dit hjem.

Men vores døre er ikke kun smukke, de er også ekstremt sikre. Vores døre har en høj sikkerhedsstandard, så potentielle indbrudstyve vil have svært ved at bryde ind i dit hjem. Og vores professionelle montører sørger for, at din dør er installeret korrekt og sikkert, så du kan sove trygt om natten.

Vores døre er også et af markedets billigste valg uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så hvorfor ikke investere i en smuk og sikker dør til dit hjem? Tag et kig på vores sortiment hos Klar i dag, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte dør til dit hjem.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti