60% rabat

Facadedøre

1 fyldning 6 ruder

Drømmer du om en smuk og sikker facadedør til dit hjem? Vores dør er ikke kun funktionelt stærk med 1 fyldning og 6 ruder, den er også et æstetisk vidunder, der vil gøre enhver husfacade flottere. Vælg mellem ren træ eller et moderne træ/alu design - begge med uovertruffen styrke og holdbarhed. Og hvis du vælger træ/alu døren, vil du også få 12 års garanti for ekstra ro i sindet.

VAREINFO

Varenummer: FD1-6K1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ/alu. Energimærkning

MaterialerPulverlakeret aluminium og langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt  - 480 kg/1m3.

Ramme: 70 x 101 mm.

Karm: 44 x 128 mm.

Hængsler: Farven grå og med justerbar funktion.

Greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO). Vær OBS på at ved køb af greb til facadedøre, dobbelt facadedøre og facadedørspartier er tilvalgte greb ikke på forhånd installeret. 

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Låsekasse: 3-punkts låsekasse (uden greb og låsecylinder - vælges som tilbehør).

Fyldning: Panel er glat på begge sider, med mørke tætningslister (HDF - Hard Density Fiberboard).

Slutblik: Justerbare i sikkerhedslåse.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klarvinduer).

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 12 år.

Konstruktionstegninger
Konstruktionstegninger pladedøre
Dør dimensioner til håndtag og cylindere 

OBS:
Ved køb af facadedørsparti er sidepartiet minimum 32 cm bredt og bliver gradvist større afhængig af bredden på hele facadedørspartiet. Dette skal tages i betragtning i forhold til bredden af døråbningen. Desuden er sidepartiet altid placeret på modsatte side af dørens hængsler. Det vil sige hængslerne sidder altid i karmen ind til muren – ikke ind til sidepartiet. Du afgører altså i hvilken side sidepartiet sidder, når du vælger åbningsretning. En højre udadgående dør vil fx have sidepartiet i venstre side, set udefra.

Vores dør vil give dig den ultimative beskyttelse mod indtrængen samt en jævn temperatur i dit hjem, takket være dens fremragende isolering. Og med et væld af farve- og stilindstillinger kan du udsmykke dit hjem med et personligt præg. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den stil, der bedst afspejler din personlighed.

Med vores facadedør kan du give dit hjem den opgradering, det fortjener, og det helt uden at gå på kompromis med kvaliteten eller din pengepung. Du vil opdage, at vi er en af de billigste på markedet, men det går ikke ud over vores førsteklasses håndværk og holdbarhed. Vi ved, at det at vælge den rigtige facadedør kan være en udfordring, men med vores hjælp vil du blive guidet gennem processen og vil være i stand til at træffe en beslutning, du vil være glad for i årevis.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti