60% rabat

Fastkarm vinduer

4 fag med post

Med vores fantastiske fastkarmvinduer får du det hele – et stilfuldt vindue med 4 fag, der ikke kan åbnes, men som vil fylde dit hjem med naturligt lys. Og hvis du vælger vores træ/alu-model, får du hele 12 års garanti!

VAREINFO

Varenummer: FK4M

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Når det gælder vinduer, er der så mange elementer at tage højde for: udseende, funktionalitet og selvfølgelig pris. Men hvorfor skulle man ofre et element til fordel for et andet?


Disse vinduer er ikke kun elegante og funktionelle, men også super billige - helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og det bedste er, at du kan vælge mellem træ eller træ/alu, og hvilken type glas, der passer bedst til dine behov - dobbelt eller tredobbelt.

For ekstra kontrol over luftstrømmen kan du tilføje små ventiler til mange af vores størrelser. Det bliver ikke mere fleksibelt end det!

Så lad os skabe den perfekte løsning sammen, med smukke og pålidelige fastkarm vinduer - til dit hjem, til dine præferencer og til dit budget.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti