-60% UDSALG

Fastkarm vinduer

1 fag 9 ruder

Vil du have et vindue, der formår at lade lyset strømme ind i dit hjem, uden at det koster en bondegård? Så er der ingen tvivl - Fastkarmsvinduet er lige noget for dig! Det er en skøn og simpel model, som passer perfekt til boliger uden behov for åbning. Med 1 fag og 9 ruder kan du virkelig få fyldt dit hjem med strålende lys.

VAREINFO

Varenummer: FK9

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

KonstruktionstegningerDen bedste del? Muligheden for at få Fastkarm vinduet i træ eller træ/alu, med dobbelt eller tredobbelt glas, og 12 års garanti på træ/alu vinduerne! Så uanset hvad du har brug for, finder du det her. Det er faktisk en af de billigste modeller på markedet, og samtidig går Fastkarm vinduet ikke på kompromis med kvaliteten.

Det er også super nemt at vedligeholde og rengøre, takket være det minimalistiske design. Plus, du kan også vælge billigere enkeltlagsudgaver for at få en endnu skarpere pris. Det er op til dig!

Tag kontrol over lyset og få det perfekte vindue, der møder dine behov. Med Fastkarm vinduet får du en effektiv, let og funktionel løsning, der samtidig er budgetvenlig.

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti