udsalg: 55%

Fastkarm vinduer

1 fag 3 ruder

Er du på jagt efter et vindue, der er let at installere og samtidigt skaber en følelse af rummelighed i dit hjem? Så er vores fastkarmvinduer med 1 fag og 3 ruder det perfekte valg til dig! Med enkle specifikationer og et design, der lader masser af lys strømme ind, vil dine rum nærmest helt automatisk se større og lysere ud.

VAREINFO

Varenummer: FK3V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vores fastkarmvinduer har en fast ramme, der ikke kan åbnes, hvilket gør dem ekstremt sikre mod potentielle indbrudstyve. Hvis du ønsker yderligere ventilation, kan du nemt installere trickle vents, især hvis du bor i et område med høj luftfugtighed.

Vi tilbyder disse vinduer i træ eller træ/alu, og med dobbelte eller tredobbelte vinduer. Uanset hvilken variant du vælger, kan du være sikker på, at vores Fastkarm vinduer er en økonomisk og effektiv mulighed, der passer perfekt ind i de fleste moderne hjem.

Og det bedste af det hele? Hvis du vælger vores træ/alu-produkter, får du en fantastisk 12-års garanti, så du kan nyde dine nye vinduer med ro i sindet.

Så hvad venter du på? Kontakt os for mere information og få et godt tilbud på dine nye Fastkarm vinduer i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti