60% rabat

Fastkarm vinduer

1 fag 2 ruder (vandrette sprosser)

Pift dit hjem op med vores stilfulde og effektive fastkarmsvindue med 1 fag splittet op i 2 ruder! Med et enkelt og strømlinet design i forskellige størrelser og mulighed for små ventilationskanaler, er dette vindue den perfekte løsning til at bringe naturligt lys ind i dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: FK2H

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Vores fastkarm vindue er et af markedets billigste - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Praktisk og vedligeholdelsesfrit, kan dette vindue ikke åbnes men er nemt at rengøre og sikrer optimal belysning.

Vælg mellem træ eller træ/aluminium og dobbelt eller tredobbelt glas, med den ekstra fordel af en 12 års garanti hvis du vælger træ/aluminium. Uanset dine krav og ønsker, er vores fastkarm vindue en pålidelig og overkommelig løsning til at forbedre din hjemmestil og energieffektivitet.

Giv dit hjem den makeover det fortjener og kontakt os i dag for mere information eller for at bestille dit fastkarm vindue. Og oplev forskellen, som dette vindue kan gøre for dit hjem!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti