60% rabat

Fastkarm vinduer

1 fag 8 ruder

Oplev den ultimative lysning til dit hjem med fastkarmsvinduer med 1 fag og 8 ruder. Disse vinduer lyser op i ethvert rum, og deres enkle installation betyder, at du kan nyde mere lys i løbet af ingen tid. Men det er ikke kun deres evne til at give dit hjem et bragende heldagslys, som gør dem fantastiske - de forbedrer også dit hjems indeklima!

VAREINFO

Varenummer: FK8-1V

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Disse vinduer kan ikke åbnes, hvilket betyder, at du ikke behøver bekymre dig om irriterende træk eller indbrudsforsøg. Dem der er bekymret for ventilation kan tage det roligt, da sporventilation kan tilføjes til de fleste størrelser.

Fastkarm vinduer med 1 fag og 8 ruder er også nogle af de mest fleksible på markedet! Med en bred vifte af træ- og træ/alu kombinationer, kan du finde det perfekte match for dit hjem. Og hvis du vil have ekstra energibesparelse kan du også vælge dobbelt- eller tredobbelt glasering.

Og det er ikke kun fleksibiliteten, der vil tiltrække dig - prisen er utrolig overkommelig, hvilket betyder, at du kan nyde alle fordelene ved brug af disse vinduer uden at ødelægge budgettet! Og hvis du går til træ/alu produktlinjen, vil du få 12 års garanti for ekstra indre ro i sindet.

Så hvorfor ikke skrue op for lysstyrken i dit hjem og investere i Fastkarm vinduer med 1 fag og 8 ruder i dag? Det er en mulighed, du vil ikke fortryde!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti