Fastkarm vinduer

2 fag med post (vandret)

Få dit hjem til at stråle af lys med vores fantastiske fastkarmsvinduer med 2 fag og post! Disse vinduer er perfekte, hvis du ønsker masser af naturligt lys i dit hjem uden bekymringer om støj eller blæst. Deres enkle design betyder også, at de er super prisvenlige uden at gå på kompromis med kvaliteten.

VAREINFO

Varenummer: FK2HM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduesplader til vores vinduer kan du vælge at få en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Vælger du dette, er det en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Hvis du ønsker lidt ekstra luftcirkulation, kan du også vælge at tilføje udluftningsventiler til de fleste størrelser af vores fastkarmsvinduer. Disse små åbninger sørger for, at luften cirkulerer og holder dit hjem frisk og sundt.

Men det er ikke alt! Vi tilbyder også forskellige materialer og glastyper til vores vinduer, herunder vinduer i både træ og træ/alu og hvor du kan vælge mellem dobbelt og tredobbelt glas. Bedst af alt, vores træ/alu produkter kommer med en garanti på hele 12 år!

Så, hvis du vil have et hjem, der er fyldt med naturligt lys og stadig er økonomisk fornuftigt, så er vores Fastkarm vinduer med 2 fag og post, det smarte valg. Så tøv ikke, skift de gamle vinduer ud med vores fantastiske, solrige og prisvenlige Fastkarm vinduer i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti