Fastkarm vinduer

6 fag med post

Skal dit hjem have et frisk pust og nyt liv? Så er der intet bedre end at opgradere dine vinduer ved at vælge fastkarmvinduer med 6 fag med post! Disse vinduer vil give dig en følelse af, at du har åbnet op for himlen og lader solens stråler danse frit ind i dit hjem.

VAREINFO

Varenummer: FK6-1VM

Produktsystem: 2-lags glas, træ (Energimærkning).

Materialer: Knastfrit langsomt voksende Estisk fyrretræ (m. høj kerneandel).

Trækvalitet: Max. afstand mellem årringene – 4 mm; Min. vægt - 480 kg/1m3.

Ramme: 57 x 60 mm (OBS: Dette gælder ikke fastkarmsvinduer).

Karm: 44 x 115 mm.

Hængsler, greb, låse, udluftningsventiler, vindbremser: Produceret i Danmark og Sverige fra producenter som IPA og ASSA ABLOY (RUKO).

Forboret monteringshuller: Nej - din sikkerhed for fleksibilitet ved montering.

Aluglaslister hele vejen rundt om glasset: Gratis ekstra beskyttelse, der forlænger levetiden og skjuler sømhuller med et pænt finish.

Glas: Ug værdi 1,15 W/m2 K for referencerude, kontakt os for værdier specifikke for din konfiguration. Der er en sort afstandsprofil på alt glas. 

Imprægnering: Akzonobel Winflex P437.

Maling: Akzonobel ZW Rubbol WF 3310-03-25 - Børnevenlig og uden farlige giftstoffer.

Malingsteknologi: Finiture Saonara Robot (kvaliteten af vores robot er uden sammenligning, og er en god grund til at vælge Klar).

Påforing: 86 x 18 mm - For at fastgøre vinduespladerne til vores vinduer har vi en "påforing" monteret på undersiden af rammen. Dette er en del af konstruktionen og er inkluderet i de samlede dimensioner på dit vindue.

Egen produktion efter mål: Du bestemmer målene og vores højteknologiske fabrik sørger for resten. Ingen mellemmænd - Kun billige priser og god kvalitet.

CE – mærket: Ja - din sikkerhed for Europæisk kvalitet.

Garanti: 7 år.

Konstruktionstegninger

Fastkarm vinduerne kommer i to varianter, træ og træ/aluminium, og du kan vælge mellem dobbelt eller tredobbelt glas, som vil hjælpe med at holde uønsket larm udenfor og give dig en energieffektiv løsning. Derudover kan du få tilpasset ventilationskanaler i forskellige størrelser, så dit hjem altid har frisk luft på en varm sommerdag.

Og det bedste af ​​det hele? Fastkarm vinduerne er de billigste på markedet, men der er absolut ingen kompromiser med kvaliteten! Og hvis du vælger træ/aluminium vinduerne, kan du nyde glæden ved en 12-årig garanti. Så tag springet og gør dit hjem levende med fastkarm vinduerne, der sætter prikken over i'et på ethvert rum. Bestil dine vinduer allerede i dag!

Hvorfor bestille fra Klar?

Dine nye vinduer og døre bør laves specifikt til dit hjem. Her er fire gode grunde til hvorfor Klar er den rette til det job.

Vi producerer på vores egen fabrik
Vi genplanter træer, som bliver brugt til at lave vores produkter
Vi er på telefon og mail de fleste af døgnets timer
Du har op til 12 års garanti